hamilelikte ağda ???

Ağda yapamıyorum yara oluyor resmen jilet mahvetti dediğin gibi çoğaldı ve kalınlaştı kendimi kötü hissediyorum artık neyse böyle gitcek sanırım doğal bi çözüm bulana kadar

Senin cildin çok hassas demekki ben ağda yaparken çok kanıyodu kökleri baya makine denedin mi yada beyaz eldivenle almayı beyaz eldivenle çok çabuk bitiyo çok acımıyoda etini elinle sıkıp öyle çekince çok acımıyo

aaa eldicenle hiç duymamıştım deneyeyim canım sağol

tehlıkem vardı sonrada serbest demedı acıklaması su yonde o bolgede olan bı agrı acı yada kasılmayı bebek dogum baslangıcı sayabılır demıstı jıletle alıyrum malesef

Ağda yapamıyorum yara oluyor resmen jilet mahvetti dediğin gibi çoğaldı ve kalınlaştı kendimi kötü hissediyorum artık neyse böyle gitcek sanırım doğal bi çözüm bulana kadar
Epilasyon makinesi kullanmayı dese istersen. Ben öyle yapıyorum artık

krem kullanmanı tavsıye etemem hamılelıkte

Epilasyon makinesi kullanmayı dese istersen. Ben öyle yapıyorum artık
kıl dönmesi yapmıyor mu canım
bir kere kullandım aldı ama tüyler deri altında uzamaya başladı ikinci seferde alamadım ama acaba devam etseydim sorun düzelirmiydi ki sen yaşadın mı bunu

kıl dönmesi yapmıyor mu canım
bir kere kullandım aldı ama tüyler deri altında uzamaya başladı ikinci seferde alamadım ama acaba devam etseydim sorun düzelirmiydi ki sen yaşadın mı bunu
yok canım ben yaşamadım. Ben sir ağda da yaşamıştım o sorunu ama sonra mum ağdaya geçince sorun çözülmüştü.

Arkadaşlar, eğer doktorunuz yasaklamadıysa gidin temiz temiz ağdanızı yaptırın. O göbekle kendi kendine yapmak işkence, jilet hiç yapmasanız daha iyi zaten. Her kişiye tek kullanımlık minik ağda kazanı kullanan yerler var, hemde yine tek kullanımlık plastik eldiven kullanıyorlar. Yer hijyenik ise problem yok, ben 7 aylık hamileyim her ay yaptırıyorum. Acıbademde elim ayağım diye bir yere gidiyorum çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…