- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.892
- 53
- 44
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
Mrblar 4 buçuk aylık hamisimagzimda yara cikiyo cok ama cok agrili sizili bisey yasayanlar iyi anlar beni su icmeyi birakin konusamiyorum dilim disime deyince gözlerimden yas geliyo allah düsmanima vermesin bu illeti. Bu konuda ne gibi bisey yapabilirim bilgisi olanlar biraz arastirdim denedim hic ise yaramadi ilaclarda oyle.
aft için merhem var adını unuttum al gunde iki sür herşey bitti. eczaneler bilir. pahalıdır ama süper etkilidir. tabii hamile oldıgunu da belirt.Mrblar 4 buçuk aylık hamisimagzimda yara cikiyo cok ama cok agrili sizili bisey yasayanlar iyi anlar beni su icmeyi birakin konusamiyorum dilim disime deyince gözlerimden yas geliyo allah düsmanima vermesin bu illeti. Bu konuda ne gibi bisey yapabilirim bilgisi olanlar biraz arastirdim denedim hic ise yaramadi ilaclarda oyle.
sen ne yazdıgının farklında mısın? hamile kadına extra şunu al bunu al yazıyorsun..sŞuanda bende olduğu gibiBende çocukluğumdan beri çok sık olur.Zaten o vücudunda bulunan ve ölene kadar seninle yaşayacak bir virüs.Bağışıklığın düştüğünde ortaya çıkıyor.Bu sebeple yokolması için tek çaren bağışıklığını yükseltmen.Hergün 1000 mg c vitamini ve çinko(zinc) takviyesi al.(birlikte)
bu dedigin pamukcuk. aft degil.maviruyadyg bebegimin ilk dogdugunda dilinde vardi sut lekesi derler hatta muskostatin kullandim ona gecti bide emdikce temiz bi tulbent ile hafif islatip dilini temizliyordum
sen ne yazdıgının farklında mısın? hamile kadına extra şunu al bunu al yazıyorsun..s
konu sahibi sakin bunları alıp içmeye kalkma fazla çinko adamın hormonlarının degişik salgılanmasına yol acar. sen hamilesin zaten hormonların sapıtmış halde birde extra vitamin alma sakın !!!!!
şampiyon kısmı hoşuma gitti :) c vitamini ve cinkoyu hıımmm diyip aldıgının üzerine alırsa durum ii olmaz.Yavaş gel şampiyon !!!
1. C vitamini fazlası idrarla atılır
2- çinko zaten hamilelikte fazladan alınması gerekir.
Gidip kadına ilaç al demedim zaten alması gereken vitaminler bunlar çünkü bağışıklığı düşmüş.Doktoruna danışır zaten almadan önce
Mrblar 4 buçuk aylık hamisimagzimda yara cikiyo cok ama cok agrili sizili bisey yasayanlar iyi anlar beni su icmeyi birakin konusamiyorum dilim disime deyince gözlerimden yas geliyo allah düsmanima vermesin bu illeti. Bu konuda ne gibi bisey yapabilirim bilgisi olanlar biraz arastirdim denedim hic ise yaramadi ilaclarda oyle.
Dut pekmezi iyi gelir zaten aft için olan ilaç piraldyne solüsyon da da dut özü var. Bir de elevit te domuz katkısı var firma da bunu doğrulamış. Bu konuda hassasiyetiniz vardır belki diye söylemeden gecemedim.Hepinize tsk ederim. Dün tahlil yaptırdım kanim ve vitaminim aşırı düşük çıktı o yüzden yara cikar dedi dr. dile sürülecek bişey vermiyorlar hamileyim diye. Kan hapi verdiler hamileyim diye elevit kullaniyorum oda vitamin. Aslında benim gibi ağızda yara çıkanların cok iyi beslenmesi lazım. benim oncedende cikardi ama cok zayıftim evlendim kendime yeme icme yönünden iyi baktım. (cok yerim ama kilo almam) hamile kalinca iştahsızlık mide bulantısı kusma derken yiyemedim ondan iki aydır agzimdan yarada eksik olmadi hemde büyük ve cok ağrılı.Yani can bogazdan gelir.
dut pekmezinin kedisini icmeye başladım. Arti sanmıyorum öyle bişey oldugunu bana Memorial daki drum rahatlıkla kullan klinige giden herkese elevit veriyorum dedi.Dut pekmezi iyi gelir zaten aft için olan ilaç piraldyne solüsyon da da dut özü var. Bir de elevit te domuz katkısı var firma da bunu doğrulamış. Bu konuda hassasiyetiniz vardır belki diye söylemeden gecemedim.
şampiyon kısmı hoşuma gitti :) c vitamini ve cinkoyu hıımmm diyip aldıgının üzerine alırsa durum ii olmaz.
Sadece tahmin yürütüm. alıp almadıgını bilmiyorum. genelde tüm hamilelre bir takım vitaminler mineraller vb. veriliyor ya..Zaten alıyor mu konu sahibi? Ama alsa bağışıklığı düşmezdi ki? Zaten o sebeple dedim alması gerekiyor diye..
Sadece tahmin yürütüm. alıp almadıgını bilmiyorum. genelde tüm hamilelre bir takım vitaminler mineraller vb. veriliyor ya..
Benim doktorum da kullanma evet böyle iddialar var firma da yalanlamadi dedi. Ve baya bi arastirip vejeteryan icerikli başka vitamin verdi . Siz bilirsiniz.dut pekmezinin kedisini icmeye başladım. Arti sanmıyorum öyle bişey oldugunu bana Memorial daki drum rahatlıkla kullan klinige giden herkese elevit veriyorum dedi.
Yinede tsk ederim bende bi arastirayim. Ama her yazilana pek inanmıyorum Danone markası içinde öyle bişeyler dendi ama ben inanmadim hâlâ daha kullanırım.memyederimost: 45213448 .!.:Benim doktorum da kullanma evet böyle iddialar var firma da yalanlamadi dedi. Ve baya bi arastirip vejeteryan icerikli başka vitamin verdi . Siz bilirsiniz.
Karadut şurubu evet ağzında gargara yap ve yut.Mrblar 4 buçuk aylık hamisimagzimda yara cikiyo cok ama cok agrili sizili bisey yasayanlar iyi anlar beni su icmeyi birakin konusamiyorum dilim disime deyince gözlerimden yas geliyo allah düsmanima vermesin bu illeti. Bu konuda ne gibi bisey yapabilirim bilgisi olanlar biraz arastirdim denedim hic ise yaramadi ilaclarda oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?