- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
karbonati su ile krem haline getirip surdum böyle bi aci yok mahvoldum ama tsk bunuda deniycem simdi.Toz karbonati parmaginiza alin aftin ustune surun. Bende her sıkıldıgimda cikar direkt karbonat surerim sabah kalk hicbi sey yok
tsk cnm.Eczanede bi ilac var fircali bisey yaranin ustune dokundurup cekiyosun bikac gune geciyor. Piraldin mi ne boyle yazilmiyorda olabilir ama okunusu böyleydi
öyle bisey olsa anlarim hic belirtisi yok kaşıntı falan olur ama yok. Benim cookk önceden böyle cikiyodu sonra gecti ciksada buyumeden aci vermeden kayboluyordu hamile kalinca eskiden oldugu gibi cikmaya başladı hem cok sayida hem büyük hemde cok ağrılıBunun sebebi yuksek ihtimal vajinal mantar.
Doktorunuzla konusun en yakin zamanda.
Gece uyumadan once vajinayi baticon ya da benzeri ile yikayip yatmak rahatlatir ertesi gun.
Agiz ici yaralarla ,neden bilmiyorum ama, vajinal hastaliklarin dogrudan bir ilgisi var.öyle bisey olsa anlarim hic belirtisi yok kaşıntı falan olur ama yok. Benim cookk önceden böyle cikiyodu sonra gecti ciksada buyumeden aci vermeden kayboluyordu hamile kalinca eskiden oldugu gibi cikmaya başladı hem cok sayida hem büyük hemde cok ağrılı
Bende ilk defa sizden duydum ama hemen bunun icin bi muayene olucam.Agiz ici yaralarla ,neden bilmiyorum ama, vajinal hastaliklarin dogrudan bir ilgisi var.
Hem yasadim hem de, uzmanindan duydum
Mutlaka olun. Cunku bazen yeni dogan bebeklerde de aft olurmus, sebebi dogum esnasindan anneden bulasmasiymis.Bende ilk defa sizden duydum ama hemen bunun icin bi muayene olucam.
Mutlaka olun. Cunku bazen yeni dogan bebeklerde de aft olurmus, sebebi dogum esnasindan anneden bulasmasiymis.
Acil sifalar diliyorum. Gecmisler olsun :))[/QUOT sagol cnm. ALLAHIM korusun bebegimi cok zor büyükler dayanamıyor yavrucaklar nasıl dayansin.
Aminn Sağol cnm.Sifayla kucagina alip, buyutmeyi nasip etsin Allah
tsk cnm. Peki cocugunda da ciktimi.Cay agaci yagi var kulak cubuguna damlatip yaranin uzerine bir kac saniye bastirin cok iyi geliyor cok fazla aft cikiyor bendede hamilelikte ve emzirme doneminde kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?