Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm batmalar normal ama kasıkta şiddetli sancı gelip giden sancı sanki dogum gibi o tehlikeli bu sonuç hamile demek deil mi BN bilmiyorum kan sonucu sınırını cnmBusra___mustafa___ benimde sag kasığımda batmalar oluo.birde yatarken yüz üstü yatıyorum sırt üstü gerilme oluo kasığımda.hiç bi bilgim yok ilk çünkü.normalmıdir bunlar. hcg degerimde 39. günümde 2732.86 çıktı
Canım agrım falan yok rahatım halsizim migdem yanıo bide batmalarım oluo sag kasığımda.belimde çok rahat. 2700 güzel deger dediler ama kaç haftalık bilmiyorum sonuca netten baktım dr a yarın gitcezCnm batmalar normal ama kasıkta şiddetli sancı gelip giden sancı sanki dogum gibi o tehlikeli bu sonuç hamile demek deil mi BN bilmiyorum kan sonucu sınırını cnm
Son adet tarihin ne cnm BN söylerim haftanıCanım agrım falan yok rahatım halsizim migdem yanıo bide batmalarım oluo sag kasığımda.belimde çok rahat. 2700 güzel deger dediler ama kaç haftalık bilmiyorum sonuca netten baktım dr a yarın gitcez
15 temmuz canım o yüzden 39.günüm yazmıştım☺Son adet tarihin ne cnm BN söylerim haftanı
5+6 sın15 temmuz canım o yüzden 39.günüm yazmıştım☺
canım sırt üstü yatmak rahatsız eder zaten bende de oluyordu o dediğin kasılma ve zararlı diye okumuştum. ben sağ ve sol yana yatıyordum ve yüz üstü yatıyordum ilk zamanlardaBusra___mustafa___ benimde sag kasığımda batmalar oluo.birde yatarken yüz üstü yatıyorum sırt üstü gerilme oluo kasığımda.hiç bi bilgim yok ilk çünkü.normalmıdir bunlar. hcg degerimde 39. günümde 2732.86 çıktı
SAga yatıncada batıyor canım ful sola yada yüzüstü yatıyorum bende öle batmalar kesiliocanım sırt üstü yatmak rahatsız eder zaten bende de oluyordu o dediğin kasılma ve zararlı diye okumuştum. ben sağ ve sol yana yatıyordum ve yüz üstü yatıyordum ilk zamanlarda