Yok yerleşme kanaması değil normal akıntı olurmuş artarmış yani hamilelikte onun nasıl olduğunu merak ediyorum benimde 3 günüm kaldı 5 gün kala test yapmıştım negatifti hala umud ediyorum işteYerleşme kanamasından bahsediyorsanız benimki adetimin ilk günü hafif pembemsi bi kaç damlaydı çamaşırımda görüp hastalandım sanıp ped takmıştım sonra devam etmedi 4.gün test yapmıştım pozitifti
Çok yoğunmu pekiAdet gününe yakın başlıyor benim ki. İç çamaşırına geliyor sürekli . Beyaz sümüksü bazen sarımsı
bazen çok yoğun oluyor değiştiriyorum çamaşırımı sürekli zaten. Ama genelde çamaşırın ağında hafif leke yapacak şekildeÇok yoğunmu peki
Anladım çok teşekkür ederim :)B
bazen çok yoğun oluyor değiştiriyorum çamaşırımı sürekli zaten. Ama genelde çamaşırın ağında hafif leke yapacak şekilde
evet beyazımsı sarımsı akıntım var benim 25 haftalığım hala devam ediyor ama çok yoğun değilYok yerleşme kanaması değil normal akıntı olurmuş artarmış yani hamilelikte onun nasıl olduğunu merak ediyorum benimde 3 günüm kaldı 5 gün kala test yapmıştım negatifti hala umud ediyorum işte
Şuan bendede var akıntı çamaşırıma gelmiş beyaz yumurta akı gibi ama karnım ağrıo hasta olucak gibi aynı sanırım oluyorumevet beyazımsı sarımsı akıntım var benim 25 haftalığım hala devam ediyor ama çok yoğun değil
belirtiyse bendede aynısı varKızlar benimde beyaz sümüksü akıntım var iç çamaşırımı hep kirletiyor devamlı özelikle Co k yorulunca daha Cok oluyor geçen haftalarda nisan basında kimyasal yaşadım acaba hamilelik belirtisi mi bunlar:/
Bendede var keşke hepimiz hamile olsakbelirtiyse bendede aynısı var
başka belirti oldu muBendede var keşke hepimiz hamile olsak
Benim zaten pek umudum yok kasıklarım ağrıo ama hasta olucak gibi ağrıo sanırım hasta olucam hamilelikteki kasık ağrısıyla bukadar benziyceğini zannetmiyorum :/ sende varmıbaşka belirti oldu mu
benim biraz belim ağrıyor ya yeni işede başladım hep ayaktayım onun yorgunluğu mu acaba bilemiyorum akıntımda çok fazla değil arada bir oluyor şeffaf yumurtlama akıntısı gibi ama hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dairBenim zaten pek umudum yok kasıklarım ağrıo ama hasta olucak gibi ağrıo sanırım hasta olucam hamilelikteki kasık ağrısıyla bukadar benziyceğini zannetmiyorum :/ sende varmı
Aynen bende hiçbişey hissetmiyorum senin günün ne zamanbenim biraz belim ağrıyor ya yeni işede başladım hep ayaktayım onun yorgunluğu mu acaba bilemiyorum akıntımda çok fazla değil arada bir oluyor şeffaf yumurtlama akıntısı gibi ama hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair
1 mayıstıAynen bende hiçbişey hissetmiyorum senin günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?