Hamilelikte Akinti Normalmi Arkadaslar....

cadaloz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
327
2
46
- Yurtdışı
Selam kizlar , 27 haftalik hamileyim ... Suana kadar sukurler olsunmki bir sorunum cikmadi .. Ama son zamanlarda benden beyazimsi akinti geliyor .. Ve gunde 2 kez ic camasiri degistiriyorum ... Hamilelikte akinti olurmu ?

Oluxo cnm bende senin gibi korkmustum bi süre önce renksiz kokusuz akintim olmustu...benimki cok fazla degildi ama ped kullannan arkadaslar bile var. akintin yesil kokulu vs degilse normaldir, bidahaki doktor kopntroünde doktoruna sor yinede

Benim hamile kaldığımdan beri akıntım var su an 13 haftalık biraz biraz azaldı. Doktorum normal olduğunu söyledi

gebeliğim süresince doğuma kadar bende de olmuştu açık sarı açık yeşile benzer bol akıntı ara ara kaşıntıda yapıyordu bol iç çamışırı değiştirirdim ne günlerdi:)) doğuma kadar mantarım devam etti hiç ilaç kullanmadım doğumdan sonra zerre kalmadı hepsi doğumla gitti:))

ayyy o akıntı bende de var fitil bile koydum iltihap dedi dr yok gene oldu normalmiş bu sefer ki doğuma hazırlıyormuş bizi ama gıcık ediyor insanı huzursuz ediyor malesef

Back
X