hamilelikte akıntı

Beyaz kokusuz akıntı canım su gibi böyle ben ilk haftalarda çok su içerdim ama azaltdım ondan oldu galiba(bidr iki gündür karnımda sancı var((

Olabilir canım suyu bol iç. Benimde sarı akıntım allahtan kokusuz felan.
Bilmiyorum hep devam edecekmi ama bende dikkat ediyorum bol su icmeye sende devam ettir.
Ağrı benim en başından beri var doktorum ona da normal dedi:)))
Olacak dedi. Vücut degisiyor,bebek kendine yer açıyor bir sürü nedeni var dedi.
Hamile kaldığımdan beri hep ağrım var ağrısız günüm yok. Seninde o yüzdendir canim.
Bebek gelişiyor. Vücut değişiyor.

Çok su şişkinlik yaratıyormuş canım bende biraz ayaklarım şişti onun için vazgeçtim(

Kızlar merhaba 10haftalık hamileyim sıvı akıntı gibi geliyor benden ara sıra gecede olmuştu böyle durumla karşılaşan varmı?(

Bende 25 haftadayım, başından beri akıntım var. Doktor normal dedi arkadaşlarında dediği gibi kokusu ve kıvamı önemli. Doktorunuz da normal dediyse hiç canınızı sıkmayın bende her gün günlük ped takıyorum değişiyorum başka türlü olmuyor

Çok teşekkür ederim tatlım bugünde ultrasona giricem dünde gotmişdim bi zararı olurmu?

Çok teşekkür ederim tatlım bugünde ultrasona giricem dünde gotmişdim bi zararı olurmu?

Canım ultrason zararlı cok sık girmemen gerekir.
Ablam sağlıkçı oda hamile o hastanede olmasına ragmen girmiyor.
Ve bende bi gun baska hastaneye gitcemi söylemiştim ultrason icin merak ediyorum diye zararlı girme demişti.
Kv haklı

Ya kafam karıştı şimdi keşke dün gitmeseydim bugün ayrıntılı anlardım herşeyi(bahtıma bi anlayışlı doktor çıkmadı iki kere ultrasonaa girdim(

Ya kafam karıştı şimdi keşke dün gitmeseydim bugün ayrıntılı anlardım herşeyi(bahtıma bi anlayışlı doktor çıkmadı iki kere ultrasonaa girdim(

Yani canım bu seferlik git istersen ama doktoruna belirt dun de girdiğini felan.
Cunku cidden zararlı ultrason.
Bu seferlik git istersen icin rahat etsin.
Hem gitmişken sor zararlı mi sık girmem ultrasona diye. Net bilgi alırsın

Ben dün bi doktorla konuştum canım katiyyen zararlı olmadıgını söyledi o iyi dün o olmadıgı için acilen başka doktoro gittik kv tıbb işçisi o çok tedirgin oluyor eşimde gidelim diuor anlamadım gitti(ilk defa 4haftalık gittim bide dün(

İlk haftalar 2 veya 3 kere 10 gün arayla gittim. Daha sonra ayda 1, yani her ay 1 kere gidiyorum doktora o zaman bakıyor sadece tabii organ taraması olduğunda aralık daha kısaydı.
Anladım canım ama ben bi 4haftalık gittim bide dün yanı 10haftalık ondada şansıma bi bilimli doktor çıkmadı((

37+0 da su gibi çamaşırım ıslandığı için akşam acile gitmiştim yatışımı yaptılar 2 saat sonra 4 cm açılmışım birden ertesi akşam doğum yaptım erken doğum riski vardı zaten 37+1 de doğdu

aa neden o kadar uzun ara oldu? doktorunuz mu o şekilde çağırdı sizi, içinize sinen bir doktorunuz yok mu şu an
İşte kv ultrason zararı yüzünden ilk defa dün duydum kalp atıışlarını bugünde gitip ayrıntılı öyrenmek istiyorum ama kafamı karıştırdı şimdi doktor buldum çok iyi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…