Hamilelikte akıntıda kan lekelenmesi :(

huzurarayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
195
-16
48
35
Merhaba hanımlar. 11 haftalık hamileyim. 1 ay önce doktora gittiğimde doktor herhangi bir tehlike olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu; spor, günlük faaliyetler ve cinsel birliktelik için bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Biz de eşimle salı akşamı birlikte olduk. Sabah kalktığımda akıntımda kan lekesi gördüm sabah apar topar acile gittik kan aldılar sonra doktoruma göründüm. Kan testi temiz çıktı, doktor bebeğin kalp atışı var, ense kalınlığı da gayet iyi dedi. Ama kanama ara ara devam ediyor. Koyu kırmızı, kahverengi şekilde çok korkuyorum. Bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Doktor bunla ilgili bişey söylemedi mi? Benim doktorum şöyle diyor bende mantıklı buluyorum. Gebeler,gebe olduklarını zaten ortalama 4.5.veya6. Haftada öğreniyor o döneme kadar ilişki,spor,ağır kaldırma yapabiliyor. Ancak öprendikten sonra 3.ayın sonuna kadar veya böyle kanama vs olmuşsa daha uzun süre cinsellik ve spor yapmayı yasaklıyor. Bende öyle tercih ettim sorunum olmadığı halde. Daha öncede ilişki sonrası kanama çok duydum. Kese ile alakalı mı sorun oldu yoksa sizde bir tahriş belki bilemeyiz onun doktor söyler

14.haftamda bende de cinsel lişkiden sonra kanama oldu. o gün yattım dinlendi, bir daha tekrar etmedi. doktora gitmedim. kendimi takip ettim tekrar edecek mi diye, etmeyince normal eski halime döndüm. cinsellik yine yaşamaya devam ettik ama daha az sıklıkta ve gobege baskı yapmadan

Doktora 7. Haftada gitmiştik düşük tehliken yok normal yaşantına devam edebilirsin demişti. Biz de 1 aydır böyle sorun olmamıştı taa ki bu haftaya kadar. Doktor kan geldiğini söylediğimde bir süre ara verin ilişkiye dedi tabi

Ben de bir süre ara vermeliymişim. Doktor sıkıntı yok bebek sağlıklı dese de insan korkuyor işte. Bugün yine sağlık ocağına gittim orda da bir ebe hemşire baktı kalp atışında sıkıntı yok dedi

Anladım canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…