Hamilelikte akıntıı

glsn25

herşeyin hep hayırlısıııı
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
186
1
16
İstanbul
Herkese merhabalar hamilelikte sık karşılasılan durumlardan bitaneside akıntıdır.benım buğün yoğun olarak olmuştu beyaz ve seffaftı.evet bu konuda sizinde fikirlerinizi de almak istedim hepinize hayırlı hamilelikler inşaalah sıkıntısız geçiririz bu dönemiiii hadı bakalım yorumlarınız bekliyorumm....:):49:

merhaba arkadaşlar ben birşeyi öğrenmek istiyorum cevap verirseniz sevinirim. ben henüz 1 aylık evliyim eşim de bende bir bebeğimiz olsun istiyoruz .benim normalde ço fazla akıntım olmaz ama bu ay çok fazla akıntı oluyo doktora gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktorum bana kan testi için henüz erken olduüunu ve kesin sonucun adet başlamadan birkaç gün önce yapılan kantesi olduğunu söyledi sizce hamilemiyim?

Herkese merhabalar hamilelikte sık karşılasılan durumlardan bitaneside akıntıdır.benım buğün yoğun olarak olmuştu beyaz ve seffaftı.evet bu konuda sizinde fikirlerinizi de almak istedim hepinize hayırlı hamilelikler inşaalah sıkıntısız geçiririz bu dönemiiii hadı bakalım yorumlarınız bekliyorumm....:):49:

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin. Ben de hamileyim ve en başından beri akıntım vardı şimdi daha da çoğaldı. Hafif sarımsı fakat genelde şeffaf. Normal olduğunu biliyorum. Akıntı yeşil koyu sarı kanlı kokulu kaşıntılı olmadığı sürece sorun yok.

akıntı bendede aoluodu başdan beri ama son 1 haftadır bi acaibleşdi beyaz kıvamlı akıo resmen doğumuma 2 gün kaldı bende araşırdım normal olduğu yazıodu ama hiç hoş değil yinede 1 hafadır günde 1 kere kesin oluo htta geldiğini bile hissediorm

benim de oluyo günde 4-5 günlük ped değiştiriyorum krem-sarı gibi bi renk çok itici ya hiç hoşlanmam pedden ama mecburen kullanıyoruz yoksa saatte bir çamaşır değiştirmem gerekecek.

akıntı bende de var.
genellikle sarı veya şeffaf oluyor.
bende pamuk koyuyorum.
ayda oluyormuş genelde.

bende hamileyim benimde akintim var ama doktorum bi sefer normal demisti kadin olduktan sonra olur akinti

kızlar bende de akıntı var . 6 aylık hamileyim .çok kötü kokuyo. ve yoğun . varmı öneriniz bebişime zararı olmadan

Bende de beyazımsı bir akıntı var sürekli.2 gün önce kontrolüm vardı doktoruma sordum,gayet normal hatta hamileliğin ilerledikçe akıntın da artacak dedi.Kaşıntı,ağrı,koku olmadığı sürece normal bir durum yani.Ama pek hoş bir durum değil tabi.Sürekli günlük pedlerden kullanmak zorunda kalıyorum ben.

Bende de beyazımsı bir akıntı var sürekli.2 gün önce kontrolüm vardı doktoruma sordum,gayet normal hatta hamileliğin ilerledikçe akıntın da artacak dedi.Kaşıntı,ağrı,koku olmadığı sürece normal bir durum yani.Ama pek hoş bir durum değil tabi.Sürekli günlük pedlerden kullanmak zorunda kalıyorum ben.

Merhaba arkadaşlar;
bende 14+5 hamileyim.
Bende de akıntı çok, sık sık geliyor. Ayağımı da biraz üşütüyorum heralde, şu ara serin olmaya başladı havalar birde.
Kaşıntı bende de yok, beyaz su gibi kimi zaman beyaz renk olarak geliyor.
Benim 5,5 yaşında kızım var , onda böyle olmamıştı.
Sizin cinsiyetler belli oldu mu?
cinsiyetle de alakası var mıdır acaba?

Merhaba arkadaşlar;
bende 14+5 hamileyim.
Bende de akıntı çok, sık sık geliyor. Ayağımı da biraz üşütüyorum heralde, şu ara serin olmaya başladı havalar birde.
Kaşıntı bende de yok, beyaz su gibi kimi zaman beyaz renk olarak geliyor.
Benim 5,5 yaşında kızım var , onda böyle olmamıştı.
Sizin cinsiyetler belli oldu mu?
cinsiyetle de alakası var mıdır acaba?

Ben de kızımı bekliyorum ve akıntım var.Cinsiyetle alakalı değildir muhtemelen.doktorum normal olduğunu söyledi o yüzden pek kafama takmıyorum ben bu durumu.

Back
X