Hamilelikte alaturka tuvalet kullananlar bibakin lutfen

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Kalkarken bikasilma ağrı oldu kullanmazmiyim artık normal tuvaleti

Eğilip kalkmak çok zor oluyor. Ben alışık değilim hep alafranga kullandım çocukluktan beri. Hamileyken köye gitti artık isyan edecektim. Girince wc ye çıktığımda kasıklarımda sancı oluyordu malesef

Bisey olmamıştır demi karnımın altında agri kasılma hissettim kısa surdu geçti ama korkuyorum

Yok Can'ım Allah'ın izniyle bişey olmamıştır ama imkanın varsa diğerini kullan çünkü bende kaşık ağrısı kasılma yaşamıştım 28 haftalıktı bebeğim

Bisey olmamıştır demi karnımın altında agri kasılma hissettim kısa surdu geçti ama korkuyorum
Ben doğma büyüme kullanıyorum. Gebelikte de 10 haftanın içindeyim hala kullanıyorum, bir sakıncasını görmedim.

Yok Can'ım Allah'ın izniyle bişey olmamıştır ama imkanın varsa diğerini kullan çünkü bende kaşık ağrısı kasılma yaşamıştım 28 haftalıktı bebeğim
Artık öyle yapcam canım çok korktum hiç sevmiyorum onu kullanmayı da alışkın değilim hiç ama tabiki bebeğim için seve seve mecbur

Artık öyle yapcam canım çok korktum hiç sevmiyorum onu kullanmayı da alışkın değilim hiç ama tabiki bebeğim için seve seve mecbur
İlerleyen zamanlarda Bebek büyüyo ister istemez eğilince sıkıntı oluyo. Sen ağırlaşıyorsun . Dr bana alafranga kullan demişti.

Canim ben de alaturka kullanıyorum.. karnim iyice büyüyünceye kadar da kullanmaya devam edeceğim.. tuvaletten kalkarken benim de kasigimda agri oluyor ama siddetli değil.. ani kalkmayip , yükü bacaklarima verip kalktigimda bi sikinti olmuyor.. rahmimizim etrafindaki bağların gerilmesi yüzünden o agri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…