kızlar bende daha beş haftalık hamileyim ama folik aside başlamadım ya bir sakıncası olur mu...bir de ben astım hastasıyım sizce ilacıma devam etmelimiyim yarın doktora gidicem am yinede bilmek istedim...Ayrıca arkadaslar bende su ticker faktory lerden isatiyorum bebişimin gelişim safhalarını nasıl yapıcam onubilmiyorumkismile
kızlar bende daha beş haftalık hamileyim ama folik aside başlamadım ya bir sakıncası olur mu...bir de ben astım hastasıyım sizce ilacıma devam etmelimiyim yarın doktora gidicem am yinede bilmek istedim...Ayrıca arkadaslar bende su ticker faktory lerden isatiyorum bebişimin gelişim safhalarını nasıl yapıcam onubilmiyorumkismile
Bende 13 haftalık hamileyim astım hastasıyım hergun ilaç kullanmam gerekli, inhaler solunum ilaçlarının zararı yok dedi doktorum kana karışmıyorlarçünkü diye açıkladı, yani kullanmamak kullanmaktan cok daha zararlı mutlaka kullan dedi, hamilelerde en eskiden beri kullanılan foradil combi 'imiş onu verdi her aldıgımda kustum nerdeyse. şu anda da öksürük var baya baya kötü, bebeğim nasıl etkileniyo yrn doktora gitcem bakalım hacettepede bir profösere sorcam bebekle ilgili yapılabilecek bişey varmı etkilenmemesi için yada ne kadar etkilendiğini öğrencem
canım senin için üzüldüm cünkü bende b hastalığı iyi biliyorum aşırı derecede öksürük oluyo benimki sudiskuslardan aslına göğüs doktorum bana hamilede kalsan kullanabilirsin demişti ama yine de bi kadın doğuma sormak istiyorum su an kestimilacı...blmiorum yarın ne diyecek..
eğer ilacı kesince rahatsan benden iimişsin valla (Allah daha iilik versin) ben ilacı kessem ölürüm heralde şimdi bile rahat değilim, kanımdaki oksijene baktırmıstm doktora gittiğimde geçen ay baş parmagını sokuyorsun küçücük bir alete hucrelerinn renginden biliyor kandaki oksijen oranını eve de alcaktım ondan 400tlmiş %98 kanda oksijen oranı gayet ii demişti sende baktır istersen yada başka yöntemi varsa benim bilmediğim söylersen burdan bende onu uygularım, Allahım inşallah bebeğimiz sağlıkla doğarda anasından almaz bu hastalığı hepimizin inşallah :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?