Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar 12+0 im.
gece burnu tikaniyor ve cok daraliyorum nefes alamiyorum.
toza polene ve cime alerjim var çok zorluyor siz nasıl atlatiyorsunuz simdiden basladi alerji çilesi
Selam kızlar 12+0 im.
gece burnu tikaniyor ve cok daraliyorum nefes alamiyorum.
toza polene ve cime alerjim var çok zorluyor siz nasıl atlatiyorsunuz simdiden basladi alerji çilesi
Bende 2 ay sürdü tıkanıklık çok sıkıntılı oluyor bu hafta geçti şükür. bazı hamileliklerde hormonlardan dolayı olabiliyomuş okyanus suyu sprey kullandım çözüm olmasada hafifletti.Duyduğuma göre birtright burun bandı işe yarıyomuş kimyasal değil hamileler kullanabiliyomuş bi deneyin derim.
Bende 2 ay sürdü tıkanıklık çok sıkıntılı oluyor bu hafta geçti şükür. bazı hamileliklerde hormonlardan dolayı olabiliyomuş okyanus suyu sprey kullandım çözüm olmasada hafifletti.Duyduğuma göre birtright burun bandı işe yarıyomuş kimyasal değil hamileler kullanabiliyomuş bi deneyin derim.