Hamilelikte Alınan Kilo !!

bırkaç ıstıfra durumu harıc kusmam olmadı, mıde eksımem olmustu bır ara o da bırkaç gun surdu gectı...
ben duzenlı kılo alıyorum cunku rahat gebelık gecırıyorum baslangıcından berı ...
masallah ya ne guzel
ben mutfak kapısını gorunce bıle ööğğğhhh yapıyodum :)

masallah ya ne guzel
ben mutfak kapısını gorunce bıle ööğğğhhh yapıyodum :)
aynı iş yerinde bir arkadasım da hamile, aramızda bir hafta var o da sizin gibiydi kilo verdi, ilk 3 ay bırsey yıyemedı,kokulara karsı asırı hassastı hala bıle devam edıyor hassasıyetı..
kişiden kişiye fark edıyor ıste gebelık..

Arkadaslar herkesin kimyası metabolizması farklidir.kimseyle kendinizi kıyaslamayin.benim 3. Gebeligim ilkinde 27 ikincide 24 bundada 31. hafta itibariyle 17 kilo aldm.ve ilk 4 ayda eski kiloma döndüm.onemli olan anne ve bebek sagligi..Hepsi gelir ve geceeeerrr.

ben de 13 kilo aldım. hele ki bulantın olduysa mide aç kalmamalı ve dogal olarak bişiler atıstırıyorsun.
en çok meyve yedım ilk zamanlar. meyve de kilo aldırıyor.
kilo kişinin bünden bünyeye göre degısen bişi. kaç kiloyla başladın?
6. ayın sonunda hızla kilo almaya baslıyorsun maalesef
olayı sadece bebegın kilosu olarak dusunme
rahımın agırlıgı artıyormus
bebek, eşi ve suyu var.
bir de vüducun ödem yapmıssa normaldir kilo alman
kimseyle kıyaslama yani kendını. beyaz ekmek, hamur, tatlıyı falan kes
ya da azalt.

Günaydınlar... hamileliğimin ilk 3 ayı içinde kusma ve su bile içememe halinden dolayı önce 3 kg verdim. 58 ile başladığım sürece biraz toparlanmaya baslayınca serum desteğiyle 56.8 kg ile dr a gittiim. 3. ayın sonunda dr a tekrar gittiimde ilk kiloma geri donmustumyani 58 idim o arada su içmeye baslamıs ve corba ile beslenyordum. ve fakat dr um oouuwww kilo almısız dikkat dedi. yaklasık 3 haftadır decavit adlı vitamini alıyorum. hala düzenli beslenmeye gecemedim. aslına bakarsanız kuru ekmek ve simit meyve corba seklinde besleniyorum hala. sabah bulantılarım hala gecmediinden midemi bastırıo bu kuru yiyecekler. ve fakat midem sürekli kazınıyo gibi... bunla beraber birde kabız durumu cekmeye başladım. velhasıl 14+3 oldu bugun ve 3.5 haftada 1 kilo almısım. bu sabah tartıya cıktıgımda 59,5 u görünce bi canım sıkıldı... bu hafta sonu dr kontrolu var ve yine aynı tepkiyi vercek diye bu sabah sadece grisini ile midemi doldurdum. ve artık yürüyüşlere başalayacagım inşallah cok kilo almadan tamamlarım bir de bel fıtıgım var bu sebepten cok kontrollü gitmem gerekiyor...
tavsiyeleriniz varsa almayı isterim...

keyifli haftalar...

1.5 ayda on kilo , canın sağolsun verirsin de birden o kadar kilo çok olmus , bende senin gibi ilk 4.5 ay hiç kilo almadım hatta karnıda yoktu , ama bende yavaş yavaş alıyorum dikkat edersek toparlarz heralde ya ...

Birazcık konuyu canlandırmış olacağım ama merak ettim neler yaptınız ?
Ben 1 ocakta doğum yaptım, 25 kilo alarak 87 kiloyla bitirdim hamileliğimi. şu an 75 kiloyum, 1 haftadır her gün yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum. 13-14 kilo daha vermem gerek ama offf sanki hic gitmiyor. bu arada umarım sizler de, bebişleriniz de iyisinizdir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…