Hamilelikte alınan kilolar

9 aylık olduk insallah.

Ilk 4ay falan valla hic aklıma gelmedi ama 49 la hamile kaldım ben. En son 56 idim. Şuan 57 olabilir.
Ama ilk aylar müthiş kustum. Kilo verdiysem de hic bilmiyorum .

ıkıncı hamılelegımde sadece 6 kılo aldım...kızım 4 kılo dogdu.

dogumda alinan kilolar genelde veriliyor emzirirken ozellikle cok kolay gidiyor. ben dogumdan 1 hafta sonra eski kiloma geldim gerci 6.5 kilo aldim sanirim onun etkisi bide asiri su iciyordum, bol su icin

Kizimda 65 ile kalıp 75 ile doğum yaptım kızım 3,5 kilo doğmuştu şimdi 4. Aya gireceğim şimdilik kilo almadım bakalım önümüzdeki aylara bakacagim

sağlıkla kucağınıza alın inşallah tatlı yorumunuza koptum :)

Ben 63 kilo ile hamile kaldım.
83,6 kilo ile doğuma gittim.
Bebeğim 3,390 kg doğdu.
Doğum yapalı 1 hafta oluyor.
Şu an 80 kiloyum. Bu iş nasıl oldu hala çözemedim. Bebeğin kendisi, suyu, plasentası vs... derken tartıda en az 5-6 kilo daha az gelmem gerekmiyor muydu? Vermem gereken çoook kilo var yine. Az kilo alanlara hayranım...

Canım ödemdir, yavas yavas atarsin inşallah. Bir kırmızı elmayi bir kabuk tarcinla beraber 8 bardak suyla kaynat gün içinde onu tuket sonraki gün tekrar et,yediklerine de dikkat ederek 1 hafta 10 gun falan.Güzel ödem atiyormus. Ama daha 1 hafta olmus doğum yapali. Halledersin bence erken daha bosver

İnşallah. Çok sağol canım. İlk hamileliğimde de 25 kilo almıştım ama çok zor verebilmiştim. 3 ay her gün spora gitmiştim o zaman. Hayırlısı artık

Merhaba kizlar :) kaç aylik hamilesiniz yada kaç kilo aldiniz benim 4. Ayim bitti -7 kilo vermişim normal mi bu
Ben de 58 ile hamile kaldım ama inanılmaz bulantı çektim ilk 4 ay 6-7 kilo verdim. Sonra normale dönünce eski kiloma geldim 60 ile Doğum yaptım

Dert etme canım, 8.haftada ben 3 kilo almıştım 15.haftada sanırım 6 kilo almıştım. Sonra yavaşlıyor 3 ay falan hiç kilo almadım mesela
Bu ay ben de almadım şükür canım. Zaten normal kilomun üstünde hamile kaldım. Şu an böyle giderse iyi olur. Çok hareket ediyorum.

63 le hamile kaldim 82 ile doguma girdim suan 60 kiloyum 1 ayda hepsi gitti fazlasiyla
masallah 1 ayda nasil gitti bende 3 ay once dogum yaptm 56yla hamile kaldm 79 la doguma girdim 72 kilo oldum snra kilo aldm 1 ay once 74 bucuktum suan blmyrm insallah vermisimdir ne guzel sen vermissin masallah

66 ile hamile kaldım.
80 ile doğuma girdim. Son ayda aldım çoğunu..
72 ile çıktım.
1 sene sonunda 60 kiloydum..
Şimdi artı eksi 62 kiloyum..

55 olmak istiyorum ama pek de bir şey yapmıyorum..

masallah 1 ayda nasil gitti bende 3 ay once dogum yaptm 56yla hamile kaldm 79 la doguma girdim 72 kilo oldum snra kilo aldm 1 ay once 74 bucuktum suan blmyrm insallah vermisimdir ne guzel sen vermissin masallah
ozel hic bir sey yapmadim desem kendiliginden gitti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…