- Konu Sahibi Rmyslym351
-
65 ile hamile kaldim şuan 58imKilolu hamile kaldiysaniz kilo vermenizde bi behis yok.
Ben 54 kilo ile hamile kaldim 68 le doguma girdim.
Ama kilolu bi tanidigim kilo vererek dogum girmisti.
Midem hiç bulanmadi hiç kusmadim deli gibi yedim ve yiyorum. Şeker problemim yok çok şükür. Tatlı benim kutsalım
66 ile hamile kaldım şu an 77 kiloyum 11 kg aldım yani. Son 3 aydır en fazla 1 kilo almisimdir. 80le doguma giderim heralde.
Veririz bakalım ya Allah büyük, künefe mikemmel, revani dehşşşet
Amin canim benimsağlıkla kucağınıza alın inşallah tatlı yorumunuza koptum :)
Dert etme canım, 8.haftada ben 3 kilo almıştımBen şimdiden bir sürü kilo aldım
Canım ödemdir, yavas yavas atarsin inşallah. Bir kırmızı elmayi bir kabuk tarcinla beraber 8 bardak suyla kaynat gün içinde onu tuket sonraki gün tekrar et,yediklerine de dikkat ederek 1 hafta 10 gun falan.Güzel ödem atiyormus. Ama daha 1 hafta olmus doğum yapali. Halledersin bence erken daha bosverBen 63 ile hamile kaldım.
83,6 kilo ile doğuma gittim.
Bebeğim 3,390 kg doğdu.
Doğum yapalı 1 hafta oluyor. Şu an 80 kiloyum. Bu iş nasıl oldu hala çözemedim.
Bebeğin kendisi, suyu, plasentası vs... derken tartıda 5-6 kilo daha az gelmem gerekmiyor muydu? Vermem gereken çoook kilo var yine... Az kilo alanlara hayranım
Maşallah. O kadar kiloyu 1 ayda nasıl verebildiniz? İnşallah ben de verebilirim.63 le hamile kaldim 82 ile doguma girdim suan 60 kiloyum 1 ayda hepsi gitti fazlasiyla
İnşallah. Çok sağol canım. İlk hamileliğimde de 25 kilo almıştım ama çok zor verebilmiştim. 3 ay her gün spora gitmiştim o zaman. Hayırlısı artıkCanım ödemdir, yavas yavas atarsin inşallah. Bir kırmızı elmayi bir kabuk tarcinla beraber 8 bardak suyla kaynat gün içinde onu tuket sonraki gün tekrar et,yediklerine de dikkat ederek 1 hafta 10 gun falan.Güzel ödem atiyormus. Ama daha 1 hafta olmus doğum yapali. Halledersin bence erken daha bosver
Ben de 58 ile hamile kaldım ama inanılmaz bulantı çektim ilk 4 ay 6-7 kilo verdim. Sonra normale dönünce eski kiloma geldim 60 ile Doğum yaptımMerhaba kizlar :) kaç aylik hamilesiniz yada kaç kilo aldiniz benim 4. Ayim bitti -7 kilo vermişim normal mi bu
Bu ay ben de almadım şükür canım. Zaten normal kilomun üstünde hamile kaldım. Şu an böyle giderse iyi olur. Çok hareket ediyorum.Dert etme canım, 8.haftada ben 3 kilo almıştım15.haftada sanırım 6 kilo almıştım. Sonra yavaşlıyor 3 ay falan hiç kilo almadım mesela
masallah 1 ayda nasil gitti bende 3 ay once dogum yaptm 56yla hamile kaldm 79 la doguma girdim 72 kilo oldum snra kilo aldm 1 ay once 74 bucuktum suan blmyrm insallah vermisimdir ne guzel sen vermissin masallah63 le hamile kaldim 82 ile doguma girdim suan 60 kiloyum 1 ayda hepsi gitti fazlasiyla
kendiliginden gidiyo ozel bi cabaya gerek kalmiyo zaten dogimdan ciktiginizda rahat 8 kilosu gitmis oluyo sonrasi lohusayken emzirmeyle falanMaşallah. O kadar kiloyu 1 ayda nasıl verebildiniz? İnşallah ben de verebilirim.
ozel hic bir sey yapmadim desem kendiliginden gitti hepsimasallah 1 ayda nasil gitti bende 3 ay once dogum yaptm 56yla hamile kaldm 79 la doguma girdim 72 kilo oldum snra kilo aldm 1 ay once 74 bucuktum suan blmyrm insallah vermisimdir ne guzel sen vermissin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?