Hamilelikte alınan kilolar

benim doğuma hazırlık kursundan tanıdıgım çok sevimli bi kadın vardı,ısrarla ben dokuz ay süresince kilo verdim insanlar nasıl 25 -30 kg alır diyodu,dogru söylüyordu 110 kg ile hamile kalmış 105 ile doğuma gitmişti:halay:
ben 49la hamile kalıp 67ile doğuma gitmiştim:anneadayı:
-7 de ,kaçtın kaç oldun vs vs yogun bulantı mı yaşadın tek başına şu kadar kilo verdim pek bi anlam teşkil etmiyor,bakınız ilk örnek:KK53:

Kilolu hamile kaldiysaniz kilo vermenizde bi behis yok.
Ben 54 kilo ile hamile kaldim 68 le doguma girdim.
Ama kilolu bi tanidigim kilo vererek dogum girmisti.

Evet normal.Ben 7. Aya giricem inşallah +1 kilo aldım şuan.Son 3 ay da dikkat etmem lazım tabiki.Çünkü son aylar baya alınıyormuş dikkat etmezsen.

Benim 2 aylık bebeğim var 63 'le hamile kaldım 75 'le doğuma girdim şimdi 64 hiç birseyden kısmadım habire de yiyorum nasıl bu kiloyum anlamadım

Ben 65 ile hamile kaldım 10 kilo aldım 8.ayım bitmek üzere inşallah. Kilo verenler genelde çok kilolu olanlar. Siz kaç kiloydunuz?

Midem hiç bulanmadi hiç kusmadim deli gibi yedim ve yiyorum. Şeker problemim yok çok şükür. Tatlı benim kutsalım :KK53:
66 ile hamile kaldım şu an 77 kiloyum 11 kg aldım yani. Son 3 aydır en fazla 1 kilo almisimdir. 80le doguma giderim heralde.
Veririz bakalım ya Allah büyük, künefe mikemmel, revani dehşşşet:KK45:

Ben cok zayiftim hamile kaldigimda yiyip kilo alamayanlardanim 45 ile hamile kaldim 66 ile dogum yaptim suan 51 kiloyum dogumdan bir hafta sonra hemen 10 kilo vermistim

Bende 58 ile hamile kaldim arada bulanti kusma falan derken 55 olmustum ama suan 61 kiloyum. Doguma 20 hafta daha kaldi bakalim 9 kilo daha alabilirim emrizince veririm kendime cok güveniyorum ahahah :D

24 kilo aldım 78 ile hamile kaldım 102 kilo doğuma gittim 40 gün sonra tekrar78 kiloya düştüm 2.trameserden sonra almaya başlarsınız genelde son aylar çok kilo alınıyo Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

İlk oglum da 59 ile hamile kaldım 76 ile doguma girdim 21 kılo almısım.
İkincidede alma gibi Bı luksumde yok bes ayda bes kılo aldım suan 83 üm Allahtan kilomu gosteren Bı tipim yok ama dogum dan sonra insallah hepsi gidecek.
Benım karnım baya cıktı yedı aylık gibi duruyor.

55 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 5 kilo verdim 50 ye düştüm son 5 ayda da 25 kilo alarak 75 ile doğuma girdim:)) doğumdan hemen sonra 65 kiloya düştüm Şimdide hamile kaldığım kilodayım. İlk başta çok kilo kaybettiğim için doktorum kendi sağlığım yemek yemeye kendini zorlamalısın demişti geceleri nesquikli süt İçip muz yemiştim :))

benim doğuma hazırlık kursundan tanıdıgım çok sevimli bi kadın vardı,ısrarla ben dokuz ay süresince kilo verdim insanlar nasıl 25 -30 kg alır diyodu,dogru söylüyordu 110 kg ile hamile kalmış 105 ile doğuma gitmişti:halay:
ben 49la hamile kalıp 67ile doğuma gitmiştim:anneadayı:
-7 de ,kaçtın kaç oldun vs vs yogun bulantı mı yaşadın tek başına şu kadar kilo verdim pek bi anlam teşkil etmiyor,bakınız ilk örnek:KK53:
65 kilo ile hamile kaldim 58 kiloyum şuanda kuzum

Back
X