Hamilelikte Alınan Kilolar!

honey bee 84

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
11
8
13
Arkadaşlar,
Hamile olan herkese şunu sormak isterim: Kaç ayda kaç kilo aldınız?
Ben kilo alma olayını kafasına biraz fazla takan ve kendini bu konuda sıkan biri olduğum için genel görüş almak istedim.
Hamileliğimin 17. haftasını bitirdim. 4 ay 1 haftada 4,5 kilo aldım. Doktorum normal dedi. Ayda ortalama 1 kilo aldığımı ama bundan sonraki aylarda ortalama 1.5 - 2 kilo alacağımı söyledi. Bir sürü insandan duyuyorum. 8 - 9 ayda toplam 16, 18, 20 kilo alanlar.. Ama son zamanlarda 5. , 6. ayına gelip de 3 kilo falan almış insanları o kadar çok duydum ki.. İnsan hangisi normal diye soruyor ister istemez... Bu arada ben o aldığım kiloları da abur cubur yemeyerek, sadece sütü, meyveyi vs.. sağlıklı şeyleri arttırarak aldım. Son bir haftadır her gün 1 saat hızlı tempoda yürüyorum. Bu kadar uzatmamdan da anlaşılacağı gibi bu konuya taktım! Birileri aldığım kilolara normal desin lütfennn!!! :KK17:

Normal tabiki .. doktorundan gerekli açıklamayı yapmış zaten .. bende 1 kilo aldım bakalım nasıl devam edecek :)

Ben de bol bol meyve yiyip süt icerek 13 kilo aldim. 38.haftadayim. arada kacamak da yaptim yuruyus de.
Hamilelik hayatinda sayili yasayacagin donemlerden biri. Tadini cikarmani tavsiye ederim. Saglikli beslendikten sonra kilo konusunu takinti yapma.

BEN 32 HAFTALIĞIM
İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN 14 KİLO ALDIM
EKMEK ŞEKER TUZ YOK SPOR VAR AMA GEL GÖR Kİ İLAÇLARRRRRRRRR

[QUsu gibi34, post: 39964747, member: 654164"]BEN 32 HAFTALIĞIM
İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN 14 KİLO ALDIM
EKMEK ŞEKER TUZ YOK SPOR VAR AMA GEL GÖR Kİ İLAÇLARRRRRRRRR[/QUOTE]

Ne ilaci kullaniosun arkadasm

16 haftalık hamileyim ben de şimdi. Kilo olarak 2 kilo aldım ama bir şişme ki top var sanki.. Hayırlısı diyor fazla şişmemeyi umut ediyorum:)

Back
X