Hamilelikte Alt karin bölgesinde titreme hissi

Gözünüz aydın, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız :nazar:
İleri haftalarda 30. Haftalarda aynen telefon titremesi gibi oluyo :KK48:
Ayy ben de o titreme olur olmaz saglik ocagina koştum kalp atislarini dinledim :) sordum bi titremeler baloncuklar normal mi neden oluyo diye bisey olmaz normal dedi hemsire hic bebektir demedi ben de dedim kesin gazim var orda patliyo. :) cunku cok asagida idrar kesesine yakin oluyo...

Siz daha erken hissettiniz o zaman ne güzel..ben bi kac defa itme gibi baski hissettim bi iki gun arayla da solucan gezer gibi biseyler oluyo ama hala tekme yok:) bu baluncuklar bebekse anca o zaman rahat edicem:)

Bilmiyorum fiziksel özellikle alakası var mı ama ben baya ince olduğum için sığacak yeri yok sağa sola çarpıyor falan diye düşünmüştüm erken hissettiğim için. :) şansımıza da eşim de ben de aynı anda hissettik oğlumuzu :) böyle bildiğin 4-5 kez vurmuştu. :) şu anda da gün içinde keyfine göre baloncuk gibi oluyor keyfine göre de tekme :) saatlerini gözlemleyin derim, bir de oturuş şeklinizi. Çok sıkıştığı zaman bu kadar minik bir şeyin canımı o kadar çok nasıl yaktığına hayret ediyorum hala. :)

Hayirli olsun canim :) bende 20. Haftada öyle baloncuklarin patlamasi seklinde hisettim gaz sandim.. bazen sanki titremis gibi oldu... ama 21+0 da yatakta sabah keyfi yaparken artik tekme mi desem yumruk mu desem :KK70: göbüs bi yukari cikti indi bi anda :KK70: yüzümde kocaman bir siritmayla esimin elini nasil karnima koyacagimi sasirdim.. ardindan bi tane daha :KK70: sonrasimi...? Oturduk yatakta sevincten agladik :KK70:
Ay ben her doktor kontrolunden sonra ağliyorum sevincten..sizinki gibi tekmelerde naparim bilmiyorum :KK71:

Bilmiyorum fiziksel özellikle alakası var mı ama ben baya ince olduğum için sığacak yeri yok sağa sola çarpıyor falan diye düşünmüştüm erken hissettiğim için. :) şansımıza da eşim de ben de aynı anda hissettik oğlumuzu :) böyle bildiğin 4-5 kez vurmuştu. :) şu anda da gün içinde keyfine göre baloncuk gibi oluyor keyfine göre de tekme :) saatlerini gözlemleyin derim, bir de oturuş şeklinizi. Çok sıkıştığı zaman bu kadar minik bir şeyin canımı o kadar çok nasıl yaktığına hayret ediyorum hala. :)
Saat gözlemiyorum ama hergün en az bir defa hissetmek istiyorum elimde degil :)canim yamsin ya yeter ki bebeğim iyi ve rahat olsun...:anneadayı:

Hayirli olsun canim :) bende 20. Haftada öyle baloncuklarin patlamasi seklinde hisettim gaz sandim.. bazen sanki titremis gibi oldu... ama 21+0 da yatakta sabah keyfi yaparken artik tekme mi desem yumruk mu desem :KK70: göbüs bi yukari cikti indi bi anda :KK70: yüzümde kocaman bir siritmayla esimin elini nasil karnima koyacagimi sasirdim.. ardindan bi tane daha :KK70: sonrasimi...? Oturduk yatakta sevincten agladik :KK70:
Peki idrar kesesine yakin olmasi normal mi cok aşagida sanki..aslinda o yüzden bebek degil diye düsundum...

cnm benim de arada öyle oluyor hatta çoktandır var tam olarak nsl başladı bilmiyorum ama sanki karnım kasiklarima yakın arada titriyor ki hala da tekme beklediğim için bebek hareketi mi anlamadım

Bende bebeğin hareketlerini geç hissetmeye başladım şimdi karnım bir sağa yamuluyor bir sola :) sizde göreceksiniz bu günleri

cnm benim de arada öyle oluyor hatta çoktandır var tam olarak nsl başladı bilmiyorum ama sanki karnım kasiklarima yakın arada titriyor ki hala da tekme beklediğim için bebek hareketi mi anlamadım
Bize anca tecrubeli anneler ve doktorlar yardimci olabilir sanirim :) ben 5 gün sonra gidicem doktor da onaylarsa buraya yazarim bebek diye :)

Back
X