- Konu Sahibi zombimilena
-
Şöyle ki, hipertrfofik skar tam adı. yani yara izim iyileşmedi ve kalınlaşarak büyüdü sanki derimin üzerinde büyüyen uzun solucan var gibi kazaklarımın dışından dokunan bile farkedebiliyor.benim apandisit ameliyatı izim var ameliyat 10 sene önceydi. acıma olmadı hiç bir şey olmadı bebeğe ne zararı olacak ki onuda anlamadım. sadece ameliyatınız yeniyse size böyle ağrı yapabilir.
evet biraz farklı bir durum bir fikrim yok malesef . doktorunuzla görüşün bence ağrı yaptığını söyleyin kolay gelsinŞöyle ki, hipertrfofik skar tam adı. yani yara izim iyileşmedi ve kalınlaşarak büyüdü sanki derimin üzerinde büyüyen uzun solucan var gibi kazaklarımın dışından dokunan bile farkedebiliyor.
Aynı durum bende de var. Kelimesi kelimesine aynı. :)Şöyle ki, hipertrfofik skar tam adı. yani yara izim iyileşmedi ve kalınlaşarak büyüdü sanki derimin üzerinde büyüyen uzun solucan var gibi kazaklarımın dışından dokunan bile farkedebiliyor.
Hamile misin? doğum yaptın mı?Aynı durum bende de var. Kelimesi kelimesine aynı. :)
Allah yar ve yardimcin olsunBi fikrim yok dua edip çıkacağım . Sağlıkla vaktiyle doğurmak nasip olsun inşallah.
Ben normal doğum yapmak istediğimi söyledim. Zamanı geldiğinde durumuna göre bakalım dedi ama düşünmeden edemiyorum. Kafamda deli sorular.Doktor ne diyor? Normal Doğum yapsanız ıkınırken bişey olur muymuş?
Sezaryen olsa bi kesik daha zarar verir miymiş?
Yo daha evlenmedim bile ama ameliyatımdan bu yana 4 kg falan aldım o bile dikişlerimi gerip acıtıyor. Kara kara hamileliği düşünüyordum ben de ama bir sorun olmuyormuş.Hamile misin? doğum yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?