Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kansızlı yaşayanlar.
Bendede kansızlık var hamileliğimin 36 haftasındayım şimdiye kada serumlar iyneler kalmadı ve ilaclar.
Duuduğma göre bu bebeğin gelişimini yavaşlatırmiş 34+6 daki unturason muayenem de bebek 2350 g di sizce normalmi?
Kilosu normal canım. Şuna 27+6 gebeyim. Geçen hafta bende de hafif başlangıç var kansızlıkta ilacı iki katına çıkardı. Ne olacak böyle bilmiyorum kan ilacı bende ters tepki yapıyor zaten çok sık lavaboya çıkıyordum şimdi daha da fazla çıkıyorum.
Değerlerim kac bilmiyorum ama doktorum bu sefer baya düşük olduğnu söyledi hapda bana ayakta nasıl kaldığmı sordu. Cok fazla bir şey his etmedim yada görmezden geldim yine serum ve iğneden biktiğim içşn ama kacış yok 5 iğne 3 serum yazdı pek etki etmedi bece hala aynıyım.
Kilosu normal canım. Şuna 27+6 gebeyim. Geçen hafta bende de hafif başlangıç var kansızlıkta ilacı iki katına çıkardı. Ne olacak böyle bilmiyorum kan ilacı bende ters tepki yapıyor zaten çok sık lavaboya çıkıyordum şimdi daha da fazla çıkıyorum.
Bebeğime bir şey olucak dıye korkuyorum bena bişey olmaz yoksa benim hamilelik oncedende vardi hapta cocukluktan beri ama şimdi cok cok düşü ne ilacin ne serumun nede iğnenin pek yardimci olduğunu söylüyemem her halda bular olmasa nolurdu bilmiyorum.
İlaclarna dikat et kırmizi et tüket ben tüketemiyorum ama sen yiye biliyorsan demir bulunan şeyler cok tüket
Bebeğime bir şey olucak dıye korkuyorum bena bişey olmaz yoksa benim hamilelik oncedende vardi hapta cocukluktan beri ama şimdi cok cok düşü ne ilacin ne serumun nede iğnenin pek yardimci olduğunu söylüyemem her halda bular olmasa nolurdu bilmiyorum.
İlaclarna dikat et kırmizi et tüket ben tüketemiyorum ama sen yiye biliyorsan demir bulunan şeyler cok tüket
Ben et yiyemiyorum maalesef arada bir köfte zar zor bende bebeğim için endişeleniyorum ben gören sana ne oldu bembeyaz olmuşsun diyor. Senin daha zor Allah yardımcın olsun
Ben et yiyemiyorum maalesef arada bir köfte zar zor bende bebeğim için endişeleniyorum ben gören sana ne oldu bembeyaz olmuşsun diyor. Senin daha zor Allah yardımcın olsun