çok hafıf akıntım herzamankı gıbı. kasık agrım hıcbır zaman olmamıstı. yalnız yataktan kalkarken oldu. uzanıyodumBu arada akıntın var mı? Koku yanma kaşıntı? Bu detaylar önemli
çok hafıf akıntım herzamankı gıbı. kasık agrım hıcbır zaman olmamıstı. yalnız yataktan kalkarken oldu. uzanıyodum
Tamam canım. Kokulu akıntı yanma kaşıntı eşlik etseydi sancına idrar yolu enfeksiyonu, mantar vs diyecektim. Korkma o oluyor. Benim iki hamileliğimde de oldu. İlkinde çok şiddetliydi hatta. Her seferinde koşa koşa dr gidiyorduk. Kanka oldum kadın doğumcularla : ) bol bol dinlen 3 hafta kalmış kritik zamanların bitmesine
tatlim bunlar normal ... kanama yoksa sikinti yok...rahmin tabiki agrir ... icinde buyuyen bicirik varakintinda olur ... ben sekiz kusur aydir akintidan kurtaramadim kendimi
tatlim hic takma kafana inan bana ne kadar cok takilirsan o kadar kotu olursun ... kendini herseyden sakinma yani ... tabiki dikkatli ol ama cokta takilma ... ben bir ayda bir gittim sen yine iyisin yirmi gunde bir gidiyormussunsaol canım.ne bılım ya .ani sancı gırınce tırstım . ..sen nasıl atlattın onca zamanı. bu korku bıtmıo. dr gıdınce ıyımı dıyorum hemen doktor dıyo ne oldu kanamamı oldu . yok dıyorum e ne korkuyosun dıyo. korkmazmı ınsan. hissetmiyınce yırmı gunde bır dr a gidince. Allahım dıyorum bısey oldumu acaba ödum kopuo
tatlim hic takma kafana inan bana ne kadar cok takilirsan o kadar kotu olursun ... kendini herseyden sakinma yani ... tabiki dikkatli ol ama cokta takilma ... ben bir ayda bir gittim sen yine iyisin yirmi gunde bir gidiyormussun
saol canımm hamıle kalmk la bıtmıyomus . korkular da bıtmıyo. tekrar saol
oooo derya'cım zayıflamaya niyetlenirken, mucize falan derken bak maaşallah 9. haftaya girmişsin. çok tebrik ederim. diyet bölümünde de yazmıştım tebriğimi ama okudun mu bilmem?
ben yine de çok tebrik ederim, Allah hayırlı doğum versin, hayırlı evlat etsin inşallah. darısı başıma demiştim, ben de erdim sonunda muradıma. tecrübelerini paylaş olur mu?
benim de kramplarım oluyor ama normal dediler. yarın gidecem ben de ilk muayeneye. cuma da devlet hastanesinde bi baktılar ultrasonla ama gıcık bi doktordu, 3 cümle kurdu sadece. özele gidicem bakalım. insan duymak, bilmek istiyor ne durumda olduğunu.
oooo derya'cım zayıflamaya niyetlenirken, mucize falan derken bak maaşallah 9. haftaya girmişsin. çok tebrik ederim. diyet bölümünde de yazmıştım tebriğimi ama okudun mu bilmem?
ben yine de çok tebrik ederim, Allah hayırlı doğum versin, hayırlı evlat etsin inşallah. darısı başıma demiştim, ben de erdim sonunda muradıma. tecrübelerini paylaş olur mu?
benim de kramplarım oluyor ama normal dediler. yarın gidecem ben de ilk muayeneye. cuma da devlet hastanesinde bi baktılar ultrasonla ama gıcık bi doktordu, 3 cümle kurdu sadece. özele gidicem bakalım. insan duymak, bilmek istiyor ne durumda olduğunu.
Kizlar banada bi akil verin dundem beri kafayi yicemdun aksam ustunden baslari ani ani kasilmalar sonra aksam yatarken ani kramplar girdi yan yatarken ama sizce onemli midir bilgisi olan varmi
canım ben araştırdımda yataktan kalkarken ve saga sola dönerken olurmus. mumkun oldugu kadar yavas dönelım kalkalım. ben bazen fırlıyorum yataktan çok yanlış yanı. rahim büyüdüğü için vede çocuk kendıne yer actıgı ıcınde olabılırmiş. inşallahta oyledır. birde soluna yat dıyorlar.
Aynen hep stres. Bazen hiçbişey hissetmiyorum ağrı sancı bulantı. O bile problemSagol Canım cevabın için nasıl korkuyorum anlatamam sana acaba bişeymi oldu kötü bişeymi var diye
Aynen hep stres. Bazen hiçbişey hissetmiyorum ağrı sancı bulantı. O bile problem
Benim cuma kontrolüm var bakalım allahın izniyle sorunsuz gecer inş. Bide çatlaklar cıktı sorma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?