hamilelikte anksiyete

bulantilihamile

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
31
1
286
İstanbul
Daha önce anksiyete olmayıp gebelikte bunu yaşayan var mı? sürekli kötü birşey olacakmış hissi, yalnızlık, korku hali. bir de ilaç alan var mı? bazen ciddi ciddi düşünüyorum. bir de tabi bu durum hamilelikte ortaya çıktığı için bir an önce doğurma istediği var.

benim gibi olan var mı?

kimseyok mu yani benim gibi kötü geçiren, doktor atarax verdi bana bugün yarım aldım ama hala bir tuhafım hiç birşey yapmak istemiyorum. lütfen bu durumu yaşayanlar cevap yazsın çok zor durumdayım

bende normalde pimpirikliyim
ilk hamileliğimdede bebek için endişe ederken
ikincide kendim için endişelerim başladı.vücudumdaki bütün değişimleri izler oldum
hepsine bi yakıştırmam var
yani yalnız değilsiniz, eğer bunun adı anksiyete ise bendede var

N
Daha önce anksiyete olmayıp gebelikte bunu yaşayan var mı? sürekli kötü birşey olacakmış hissi, yalnızlık, korku hali. bir de ilaç alan var mı? bazen ciddi ciddi düşünüyorum. bir de tabi bu durum hamilelikte ortaya çıktığı için bir an önce doğurma istediği var.

benim gibi olan var mı?
Nasıl baş ettiniz ilaç aldınız mi

ilaç aldım ancak geçici bir süre ve düşük dozajda aldım, doğumdan 1,5 ay önce bıraktım, bence zaten olan bir takım duygular hormanal değişimlerle hamilelikte tavan yapmıştı, sonra geçti tabi okadar güçlü olmadı hiç bir zaman hissettiğim kötü duygular..
Kac mg aldınız ve ne aldınız acaba kaçıncı ayda dogurdun uz mu

Back
X