arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 7 haftalık hamileyim ve idrarımda bol miktarda bakteri görüldü ve alfoxil adında antibiyotik verdi doktor 500 mg günde 3 tane içeceğim şekilde idrarimda çok şiddetli yanma oluyor bende geceleri yatarken 1 tane içiyorum sizce bir sakıncası olurmu? hamileliğinde kullanan varmı lütfen bir cevap yazınbenneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm:
bebeğin bütün organları ilk 3 ay da gelişir diyorlarya ondan çok korkuyorum bir zarar verir diye doktorum verdi ama yinede korkuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim ablam hamile. boğazlarında iltahap oldu .doktor antibiyotik verdi. ablamda çok araştırdı. antibiyotikler de kendi içinde ayrılıyor. sana verilen bebeğine zarar vermeyeni. ayrıca kullanman gerekiyorsa kullanmalıymışsın. bebeğime zarar verir düşüncesiyle kullanmassan, rahatsızlığın bebeğine zarar verebilir allah korusun.. geçmiş olsun..
canım bende 4.5 aylık hamileyim
idrarda bakteri üredi novosef iğne verdi doktoruma zararı yokmu diye sorduğumda kullanmak zorundasın dedi ilerlemesi durumunda sonuç kötü olur dedi Allaha a emanet artık
benim dişimde apse oldugunda doktorum 125 mg lık cocuk antıbıyotıgı vermişti eger kullanmasaydım bebege daha zarar verebilirdi antibiyotık suan 18 haftalık oldu 3lü testimde cok guzel cıktı Allaha sukur 500 mg lık cok gibi ama doktorun daha iyi biliyordur tabiki
dr.verdiyse endişe etme ..
idrar yolu enfeksiyonu bebek için sorun çıkartıyor demişti dr.
çok dikkat etmemi ve sürekli idrar tahlili yapmıştı doğuma kadar..
ilaçlarını düzenli kullan ..
canım korkutmak istemem ama idrar yolları enfeksiyonu düşüğe yada erken doğuma neden olabiliyormuş onun için sen ilacını düzgünce kullan bendede öyle bir sorun çıkmıştı ama bol bol su içerek atlattım tekrar test yapıldı ve bişey olmadığını görünce ilaç yazmaktan vazgeçti doktor çok su iç birde iç çamaşırlarını ütüle birde mutlaka tuvalet kağıdı kullan daha çabuk atlatıyorsun
Bende 2 aylıkken ciddi rahatsızlık geçirdim 1 ay inat ettim ilaç kullanmadım.3 aylığı geçincede penisilin iğne vurdular 2 tane ve alfoxil kullandım.Alfoxil günde 3 taneydi ben günde bir kullanmıştım.ılaca geç başladığım için 3 ay öksürük çektim dr.kullan diyorsa kullan bence bebeğe zararı yoktur.
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 7 haftalık hamileyim ve idrarımda bol miktarda bakteri görüldü ve alfoxil adında antibiyotik verdi doktor 500 mg günde 3 tane içeceğim şekilde idrarimda çok şiddetli yanma oluyor bende geceleri yatarken 1 tane içiyorum sizce bir sakıncası olurmu? hamileliğinde kullanan varmı lütfen bir cevap yazınbenneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm: