Hamilelikte antibiyotik kullananlar Lütfen yardım!

dceymelikem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
141
4
48
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 7 ay 10 günlük gebeyim bi haftadır griptim dr alfoxil vermişti ama korktum kullanmadım tam grip geçti derken bugün boğazım bianda şişti yutkunamıyorum çok öksürüyorum öksürürken ciğerlerim sızlıyor ateşimde 38 olunca bi daha dr gittim cefurol verdi mecbur içtim iyi olmak için her yerim kırılıyor korkuyorumda bi zararı varmıdır bilenler yardımcı olursa sevinirim

canım ben okadar cok antibiyotik kullandımki mecburen kullanmak zorundasın enfeksiyonum için ayrı bronşitim için ayrı hemde kaç defa en sonunda enfeksiyon geçmeyıncede antibiyotik iğneleri kullandım sana zararlı olsaydı zaten doktorun vermezdi merak etme daha büyük sorunlar çıkmasın yeterki

canım ben okadar cok antibiyotik kullandımki mecburen kullanmak zorundasın enfeksiyonum için ayrı bronşitim için ayrı hemde kaç defa en sonunda enfeksiyon geçmeyıncede antibiyotik iğneleri kullandım sana zararlı olsaydı zaten doktorun vermezdi merak etme daha büyük sorunlar çıkmasın yeterki

çok saol tatlım insan korkuyor işte bişi olcak diye hayırlısıyla bi geçeydi şu hastalık 10 gündür ne çekiyorum:( muck

Back
X