hamilelikte antibiyotik kullanilirmi.

Düşük dozlu antibiyotik kullanabilirsin bende iki hamilelik de kullandım şükür birşey de olmadı

Banada verdiler ama ben korkudan icmedim..bana 1000 mg vermisti ama cok degil mi..

Merhaba arkadaşlar,
Uzuuuuuuun bir aradan sonra yeniden buradayım. En son 2017 Temmuzunda düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu o zamandan beri buralarda değildim. Ta ki karnımı yeni bir hayat düşene kadar.
09 Şubat 2020’de son adetimi gördüm ve bu ayki adetime 2 gün kala aile hekimime gittim öksürük ve grip nedeniyle. Planlanmamış bir şekilde hamile olabileceğimi söyledim kan tahlili isterken B hCG de istedik ve 57 çıktı. 4 gün sonra tahlili yineledik 612 çıktı. Fakat bana Avelox 400mg’lık antibiyotik verdi, 4 tablet kullandım ve Jinekoloğuma da danışarak bıraktım tahlil sonucunu görünce. Herhangi bir sıkıntı yaratır veya yaratmaz demedi ilacın adını verdiğimde, sadece hemen bırak dedi. C kategorisinde bir antibiyotikmiş. Kullanan sonrasında sorun yaşayan veya yaşamayanlar varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

Sorun olmaz.
Gebeliginilk 1 ayında sorun olmuyor demişti abna doktorum.
Çünkü her kadına hamile mi acaba diye düşünmeyiz.
Gebelik tespit edilene kadar ilaç kullanmış olabilir bu sorun değil demişti.

Başka bir doktora daha danışın.
Buradaki birinde sorun olmamıştır belki sizde olacak ya da birinde sorun olmuştur belki size olmayacak. Bilemezsiniz yani. Her sorun herkeste aynı seyredecek diye birşey yok. Her hasta farklı değerlendirilir. O yüzden başka bir doktora gitmeniz en mantıklısı.

Evet, doktor gerek gordugu ve onay verdigi icin kullandim. Tedavi edilmeyen enfeksiyon bebek icin daha zararli.

Ben agri kesici parol dahi icmedim bitkisel urunler kullandim yendiğimiz hersey etki ediyor bebege ilac mi etmeyecek bu inanistayim....

Sorun olmaz.
Sorun olmaz.
Evet sanırım dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek, çünkü jinekoloğum da tedbirli bir doktor, eğer öyle birşey olsa beni uyarırdı telefonda ona sorduğumda. Pazartesi kontrole gidicem keseye bakılması için. Bir daha test tekrarı istedi B hcg için düzenli artış var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…