Slm hanımlar 11 haftalık hamileyim bu hafta pisikyatriye gidip ilaç istiycem OKB var ben ağır bebeyime zarar vermek istemem ancak o kadar sitres yapıyorum ki bebeyimin karnimda toplandığını fark ettim lütfen yardım edin hamileliğinde kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren varmı destek olun lütfen ölüyorum
Agri kesici bile icmez kadinlar bebegi icin. Siz antidepresandan bahsediyorsunuz bebeginize ağır hasarlar verecek bir ilaç dusuncesi bile korkunc.
Terapi alabilirsinz lakin ilac asla ve asla kullanmayin.
Agri kesici bile icmez kadinlar bebegi icin. Siz antidepresandan bahsediyorsunuz bebeginize ağır hasarlar verecek bir ilaç dusuncesi bile korkunc.
Terapi alabilirsinz lakin ilac asla ve asla kullanmayin.
Terapi alabileceğim bir yerde yaşamıyorum sitresten sancım oluyo kimildayamiyorum bebeyime zarar vermek asla istemem sitresten onu kaybedeceğim diye çok korkuyorum zarar goeuyo sitresten farkındayım
Terapi alabileceğim bir yerde yaşamıyorum sitresten sancım oluyo kimildayamiyorum bebeyime zarar vermek asla istemem sitresten onu kaybedeceğim diye çok korkuyorum zarar goeuyo sitresten farkındayım
Stresin bebege zararina hakimsiniz bunun zararini biliyorsunuz Öncelikle stres yapmayin lutfen. Stres yaratacak herseyden uzaklasin. Normal bir psikiyatri doktoruna bile gorunseniz yardimci olur. Kendi basiniza hareket etmeuin lutfen. ALLAH yardımcınız olsun
Stresin bebege zararina hakimsiniz bunun zararini biliyorsunuz Öncelikle stres yapmayin lutfen. Stres yaratacak herseyden uzaklasin. Normal bir psikiyatri doktoruna bile gorunseniz yardimci olur. Kendi basiniza hareket etmeuin lutfen. ALLAH yardımcınız olsun
Teşekkür ederim doktora gideceğim inşallah çünkü hiç sancım olmazdı bugün kibirdayamiyorum yüksek sitres zeka geriligine sebeb veriyo düşüğe onun için doktora gideceğim ilaç kullanmak asla istemem ona birşeyde olsun istemem ilaç verirse mecbur kullancam çok kötüyüm