Çok teşekkür ederim. Ben aşılamayı Florence Nigthingale' de yaptırdım. Tüp bebek Medicana' da oldu. İkisi de negatif sonuçlandı. Embriyo transferini de Florence a yaptırmıştım. o da negatif sonuçlandı. Lokasyon olarak neredesin bilmiyorum ama madem Bu bütçeyi ve tedaviyi kabulleneceksin. O zaman ya Medicana ya da Memorial ı tercih et derim. Başarı oranları ikisininde çok yüksek. Ayrıca Medicana ekibi Memorial' da Semra Kahraman' ın yetiştirdiği bir ekip. Aynı sistemi Medicana' ya kurmuşlar. Ancak Geçenlerde Medicana' nın satıldığını ve Acıbadem' in satın aldığını duydum. Eğer Selman Laçin değişmediyse git derim. Değiştiyse birşey diyemem. Biraz karışık anlattım kusura bakma canım ama hastane seçiminde başarı oranı kadar lokasyon olarak yakınlığı ve ekibin tecrübesi önemli. Ben şimdiki aklım olsa aşılamayı hiç yaptırmazdım. Sorun nedir bilmiyorum. Boyutunu da bilmiyorum ancak bize gittiğimiz her yer bu değerler düşük ama normal yolla bebek sahibi olmanıza engel de değil demişti. Gerçekten de öyleymiş. Bir gün bir sabah uyandım ve bir de baktımki 3 sene beklediğim ikinci çizgiyi gördüm. Ben çok kafaya taktım. Çok ağladım. Ama asla isyan etmedim. Ama bazen beklemekten daha iyi bir çözüm olmuyor. En iyi çözüm beklemek ve tevekkülle beklemek oluyor.