hamilelikte ateş

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Kızlar 5 haftalik hamileyim. Ama bugün akşam üzeri bir anda bütün vücudum batmaya başladı. Ve ateşim 37.6 37.4 civarı oynuyor. Napicam ben. Hiç bir yerim tutmuyor.

çok kalın giyinme 37.5 çok hafif bir ateş. sık sık kontrol et 38i geçerse mutlaka minoset ya da parol gibi hafif bir ağrı kesici al. idrar yolları olabilir bul su içmen iyi gelecektir..

Bende sınırından emin olamamıştım. 37.2 diyen bile oldu sınır için. Ilk üç ay ateş önemliymiş ya ondan korktum işte

Bende sınırından emin olamamıştım. 37.2 diyen bile oldu sınır için. Ilk üç ay ateş önemliymiş ya ondan korktum işte

Merhaba canim, oncelikle hayirli olsun hamileligin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Forumda gezerken 2013 te Medicanada asilama ve tup bebek yaptirdigini gordum. Bende muhtemelen orda asilama deneyecegim onumuzdeki ay, olmazsa da tup bebek... Bana yardimci olur musun memnunmuydun oradan acaba? Birde bu hamileligin normalmiydi, yoksa orada tup bebekmi yaptirdin?

Çok teşekkür ederim. Ben aşılamayı Florence Nigthingale' de yaptırdım. Tüp bebek Medicana' da oldu. İkisi de negatif sonuçlandı. Embriyo transferini de Florence a yaptırmıştım. o da negatif sonuçlandı. Lokasyon olarak neredesin bilmiyorum ama madem Bu bütçeyi ve tedaviyi kabulleneceksin. O zaman ya Medicana ya da Memorial ı tercih et derim. Başarı oranları ikisininde çok yüksek. Ayrıca Medicana ekibi Memorial' da Semra Kahraman' ın yetiştirdiği bir ekip. Aynı sistemi Medicana' ya kurmuşlar. Ancak Geçenlerde Medicana' nın satıldığını ve Acıbadem' in satın aldığını duydum. Eğer Selman Laçin değişmediyse git derim. Değiştiyse birşey diyemem. Biraz karışık anlattım kusura bakma canım ama hastane seçiminde başarı oranı kadar lokasyon olarak yakınlığı ve ekibin tecrübesi önemli. Ben şimdiki aklım olsa aşılamayı hiç yaptırmazdım. Sorun nedir bilmiyorum. Boyutunu da bilmiyorum ancak bize gittiğimiz her yer bu değerler düşük ama normal yolla bebek sahibi olmanıza engel de değil demişti. Gerçekten de öyleymiş. Bir gün bir sabah uyandım ve bir de baktımki 3 sene beklediğim ikinci çizgiyi gördüm. Ben çok kafaya taktım. Çok ağladım. Ama asla isyan etmedim. Ama bazen beklemekten daha iyi bir çözüm olmuyor. En iyi çözüm beklemek ve tevekkülle beklemek oluyor.

Back
X