Hamilelikte ayak şişmesi??

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
852
23
Kızlar merhabaaa malum 4 aylık hamileyim karnım gobegim ve kilom fazla olmamasına rağmen ayaklarım çok sisiyoooo fazlasıyla hemde :( şuan çalışıyorum ama sürekli ayakta durdugum bir iş değil , yani iş dolayısıyla olduğunu sanmıyorum . Varmı bu durumu yaşamış olan ? Salı günü doktor randevum var bakalım ne dicek :(

Ama benimkiler davul gibi oluyor eve gidince son üç gündür böyle oldu eşim bile dedi ayakların niye şişti öyle diye , acaba gün içinde sürekli ayakkabida içinde odamı etkiliyor :( bebegimle ilgili bişey değildir dimi :((

Ama benimkiler davul gibi oluyor eve gidince son üç gündür böyle oldu eşim bile dedi ayakların niye şişti öyle diye , acaba gün içinde sürekli ayakkabida içinde odamı etkiliyor :KK43: bebegimle ilgili bişey değildir dimi :KK43:(
Yok bebekle alakalı bir şey değil. Her hamilelikte ama az ama çok oluyor. Ayakkabının etkisi vardır tabi. Ama ayakta durmak en büyük etken. Doğuma kadar hep olacak korkmayın.

Yok bebekle alakalı bir şey değil. Her hamilelikte ama az ama çok oluyor. Ayakkabının etkisi vardır tabi. Ama ayakta durmak en büyük etken. Doğuma kadar hep olacak korkmayın.
Herkes diyo 4 ayliksin daha şişmesi için çok erken bende korktum

Aynen canım salı günü randevum var albuminia diye bişey varmış hamilelikte el ayaklar sisiyomus ondanmi oldum yoksaaa :(

Şeker ya da tansiyondan kaynaklı olabiliyo bu kadar şişmesi tabiki normal değil dr unuza söylediğiniz takdirde gereken testleri eminim yapacaktır

Şeker ya da tansiyondan kaynaklı olabiliyo bu kadar şişmesi tabiki normal değil dr unuza söylediğiniz takdirde gereken testleri eminim yapacaktır
Tansiyonum normal genelde ama şekeri bilemicem hiç test olmadım o konuda . Bazilarida normal diyor ama ben daha 4 aylık hamileyim sonrası ne olacak :s

Tansiyonum normal genelde ama şekeri bilemicem hiç test olmadım o konuda . Bazilarida normal diyor ama ben daha 4 aylık hamileyim sonrası ne olacak :s
Benim akrabalarımda 2 kardeş ikisinin de acayip şekilde şişiyordu yani normalden fazla tam hatırlayamayacağım ama şekerden dolayı denmişti siz yazınca benimde aklıma direk onlar geldi

Benim akrabalarımda 2 kardeş ikisinin de acayip şekilde şişiyordu yani normalden fazla tam hatırlayamayacağım ama şekerden dolayı denmişti siz yazınca benimde aklıma direk onlar geldi
Vala bilmiyorumki hamilelikten önce hiç böyle bişey yoktu . Allah şükür hamileligmde hiç öyle mide bulantısı , tansiyon flnda yaşamadım ama bu ayak şişmesi son üç gündür başladı önceden yoktu . Yaşayanlar illaki vardır oyuzden sormak istedim

Yarın çalışmıyorum evdeyim bakalım yarında sisecek mı onu takip edicem . Salı zaten doktora randevum var

Tansiyonu araştıralım dedi . Düzenli beslen dedi buara çalıştığım için pek düzenli beslenemedim açıkçası . Tuzsuz şeyler ye falan dedi . Hergun tansiyonumu olcturmemi söyledi

İkinci sayfayi okumadan yorum yapmisim:)

Zaten doktorun yapmis uyarilarini
Canım o kadar pis bogazimki :) birde çalıştığım için çok zorlanıyorum bu yemek konusunda . Ekmeği tamamen kestim kepekli yada çavdar ekmeği yiyorum , yoğurt yiyorum çok su içmeye çalışıyorum . Birkaç kere yine döner kaçamağı yaptım aama sunu farkettimki döner hiç yaramıyor ayaklarım daha çok sisiyor :((

4 ayligimm şuan iki kilo almışım , gobisim fazla çıkmadı az var ama sanırım bu hazır yiyeceklerden tamamen uzak durmam lazım :( herkes tuzsuz ye diyor . Limonlu su çok iyi geliyor oda zararı olur diye korkuyorum doktorada sormadım :s

Buarada siz neler yiyorsunuz hamileler , nasıl besleniyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz , ben çok iradesizim ya :(( döner lahmacun hamburger bunları çok seviyorum of off yememeliyim :(

4 ayligimm şuan iki kilo almışım , gobisim fazla çıkmadı az var ama sanırım bu hazır yiyeceklerden tamamen uzak durmam lazım :KK43: herkes tuzsuz ye diyor . Limonlu su çok iyi geliyor oda zararı olur diye korkuyorum doktorada sormadım :s

Limonlu su cok iyidir hem tansiyon dusurur hem de kan sulandirdigi icin bebege giden kan akisini arttirir. O yuzden korkmadan icebilirsin:)

Back
X