- 31 Ocak 2010
- 403
- 86
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama hurafede olabilir gebeligin ilk haftalarinda ayaklari üsüyenin bebegi erkektir derler.benim ikinci gebeligim ilki kizimda hic boyle birsey yasamamistim simdi 30 haftalik hamileyim ve baslarda ayaklarim ellrim cok üsuyordu ve bir erkek bebek bekliyrm. Bir sikinti yoktur yani korkamayin hamileligin ilk haftalaarinda bazi annelerde olabiliyorKonuyu güncel hale hale getireyim 31 ocakta transferim oldu ayaklarım donuyo kat kat corapla bile isinamiyorum umarım normal bir durumdur. Yatmaktan olabilirimi diycem ama ara ara evde dolasiyorum da bakalım var mı fikri olan
Bebeğin erkek mi olduBen hamileyken dondum polar hirka ustune battaniye orter otururdum temmuz ayinda 1 kere terlemedim demirimde iyiydi
KizBebeğin erkek mi oldu
Herkes çok hamilelikte çok üşüyenin oğlu olur diyor da ondan sordum. Bende Üşüyorum kesem yumurta gibi gebelik belirtilerimde kısa sürdü oğlan olacak diyolar sürekli çin takvimine göre kız bende erkek diye kabullendim artik. Hayırlısı bakalım kız derse dr bana büyük sürpriz olacak :)
sizin kızmı oldu erkekmi benimde belirtiler erkek ayaklarım çok üşüyor sağ göğsüm büyüdü ama çin takvimi kızz ne olcak bilemedim :)Herkes çok hamilelikte çok üşüyenin oğlu olur diyor da ondan sordum. Bende Üşüyorum kesem yumurta gibi gebelik belirtilerimde kısa sürdü oğlan olacak diyolar sürekli çin takvimine göre kız bende erkek diye kabullendim artik. Hayırlısı bakalım kız derse dr bana büyük sürpriz olacak :)
Benim kzıım oldu canm bütün belirtiler erkekti ve Çin takvimi kızdı ben inatla erkek olacak dedim ve 5.5 aylıkken kzıım olacağını öğrendim :)sizin kızmı oldu erkekmi benimde belirtiler erkek ayaklarım çok üşüyor sağ göğsüm büyüdü ama çin takvimi kızz ne olcak bilemedim :)
Benim daha 1.5 aylik ve ben cinsiyet merakimdan catliycam allahim saglik versin ne olursa olsun yawrum saglikli dogsunda icimden coook kiz bebek geciyor istiyorum yanii ama belirtiler erkek seninki gibi cin takvimi kiz seni gorunce biraz rahatladim acikcasii :)) ayaklarinda usuyomuyduBenim kzıım oldu canm bütün belirtiler erkekti ve Çin takvimi kızdı ben inatla erkek olacak dedim ve 5.5 aylıkken kzıım olacağını öğrendim :)
Rabbim hayırlısını nasip etsin canm önemli olan sağlıklı olması tabiki. Benim ayaklarım hiç ısınmıyodu donuyordm resmen ama kızım oldu hatta arkadaşımın da belirtiler erkekti ama onunda kızı olduBenim daha 1.5 aylik ve ben cinsiyet merakimdan catliycam allahim saglik versin ne olursa olsun yawrum saglikli dogsunda icimden coook kiz bebek geciyor istiyorum yanii ama belirtiler erkek seninki gibi cin takvimi kiz seni gorunce biraz rahatladim acikcasii :)) ayaklarinda usuyomuydu
hayırlısı olsun ya inşallah sağlıklı doğsunlarda :)Rabbim hayırlısını nasip etsin canm önemli olan sağlıklı olması tabiki. Benim ayaklarım hiç ısınmıyodu donuyordm resmen ama kızım oldu hatta arkadaşımın da belirtiler erkekti ama onunda kızı oldu ☺
anladım canımHamileligimde hem üşüdüm hem de sicaktan piştim bunlar normal diyor doktorlar ama ayaklarinı yine de sicak tutmanda fayda var
Benim de çok üşüyor. Hem de ilk öğrendiğim andan beri. Rahat edeceğimi bilsem yatarken de giyeceğim
KızCinsiyetiniz nedir