hamilelikte ayak üşümesi olabilir mi?

tatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
342
6
96
Kocaeli
merhaba kızlar
ben 5+4 hamileyim. normalde karlı havada bile çorap giymeyen ben, hamile kaldığım günden beri ayaklarım resmen ağustos ayında donuyo.
sizde de böyle değişik şikayetler var mı?
acaba bunun hamilelikle bir alakası varmı?

:bbo:fisfisfis

çok kötü ya, resmen bazen titreme geliyo, ayaklarım sürekli buz gibi..
ocak ayında evde sadece terlikle gezerken ağustosta çorapla geziyorum.
kansız da değilim neden böyle bilmiyorum
.fisfisfis

benim ayamda şuan bir çorap birde patik var biliyormusun
geceleride titriyorum resmen
ama ayaktan üşütme benim teyzem ayaklarından çok üşütmüş gebeyken kızı dogdundan kafasından bile iğne vurulmuş

hadi ya...
o zaman koruyalım kendimizi walla.
ilerde zorluk çekiceğimize ayakları sıcak tutalım.
bu arada sen ne kadarlık hamilesin?
benim 5+4. yoksa daha 8 ay üşücezmi böyle...
yazın böyleysek kışın napıcaz?

bende kendimden şüphe ediyordum hamilelik belirtisimi bu üşüme ayaklarım buz gibi ve ben çok üşüyorumm

başka ne gibi belirtileriniz oldu mesela ateşim var gibide kasık ağrım var akıntım varr

belim ve sırtım ağrıyo, göğüslerde hassasiyet var, arasıra mide bulantısı oluyo.
bazen gözlerim dönüyo ve de yumurtalıklarımda hafif bir sızı var.
ayrıca çok tuvalete gidiyorum.
benim belirtilerim bunlar canım.

kesinlikle gebelik belirtisi...hatta ayağı eskiye göre çok üşüyenin oğlu olur derlermiş :P
olur mu bilmem ama bir arkadaşın dediği gibi kışın çorapsız gezen ben çorapsız ve terliksiz duramıyorum...azıcık soğuk olsa karnım ağrıyor....ama sonuçta bu da normal:)

ayyy çok şükür yaa bende çok korkuyodum acaba bebeğime bişey olduda benimi zehirliyo falan gibi düşünüyodum
şuan ayağımda çorap üstümde uzun kollu 2 tane eşortman var gece titreme nöbetlerine giriyorum resmen çorapla uyuyorum çok fena.. :1ninca:

kesinlikle gebelik belirtisi...hatta ayağı eskiye göre çok üşüyenin oğlu olur derlermiş :P
olur mu bilmem ama bir arkadaşın dediği gibi kışın çorapsız gezen ben çorapsız ve terliksiz duramıyorum...azıcık soğuk olsa karnım ağrıyor....ama sonuçta bu da normal:)

ilk defa duydum erkek olur diye. zaten meraktan çatlıyorum iyice meraklandırdın beni yani...
zaten herkes erkek diyo ama benim içimden bir ses hep kız diyo bilmem artık.
sağlıklı olsun da napalım.
bana da arada bir titreme geliyo sonra bir anda sıcak basıyo.
noluyo anlamıyorum.

aynı şeyler bendede oluyo tatu merak etme ayaklarım hiç ısınmıyo birde çok üşüyorum bende valla kışın sanırım donacağım gibi geliyo şimdiden böyleysem kışa ne yapacam bilmiyom

walla bende ususun usumesın sureklı corapla gezıyorum. ayaklarımı usutmıyım dıye ugrasıyorum esımde dalga gecıyo benle bu sıcakta corapmı gıyılır dıye :oklava:

ayak üşümesini 3 ay önce tüp bebek denememde yaşadım..transferden sonra ayaklarım üşümeye başladı,hem çorap hem patik giyiyordum yinede buz gibiydi..daha önce de 2 tüp bebek denemem olmuştu ama onlar da hiç böyle birşey yaşamamıştım...test günüm geldiğinde hamile kaldığımı öğrendim ve ayak üşümemi hamileliğe bağladım..sonra düşük yaptım ve ayaklarımın üşümesi geçti..şuan adetime yaklaşık 1 hafta var ve benim ayaklarım yine üşümeye başladı..ve bugün kasıklarımda inanılmaz iğne batması şeklinde ağrılarım oldu..şimdi bu yazılanları okuyunca aklımdan acaba mı diye geçmiyor değil açıkcası..neyse yinede fazla hayal kurmayayım,sonra kırmızıları görünce hayal kırıklıklarım daha fazla oluyor..
en azından bir belirti şekli daha öğrendim sayenizde...konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum

5 gün önce tüp bebek transferi yaptırdım. ve o günden beri ayaklarım feci üşüyor.

umarım belirtidir

4 Nisan'da transferim oldu ve ertesi günden itibaren ayaklarimi ısıtamıyorum patik, çorap,termofor yardımıyla ısınıyorum.inşallah hamilelik belirtisidir

Son düzenleme:
Insallah hamielik belirtisidir...Ben Arizonada yasiyorum, gunlerdir ayaklarim isinmiyor...hic boyle oldugunu hatirlamiyorum...

Benimde ellerim ayaklarim donuyo hemen yumurtaliklarim agriyo usutmemek lazim. Sicak su torbasi ile duruyorum

Benimde ellerim ayaklarim donuyo hemen yumurtaliklarim agriyo usutmemek lazim. Sicak su torbasi ile duruyorum

karnına koyma olur mu sıcak su torbasını benimde başlarda çok üşüyordu şimdi ısınmaya başladı seninde geçer, eşim sıcak su yapıyordu kovaya ona sokuyordum sonra çorap patik giyiyordum anca ısıtıyordu

karnına koyma olur mu sıcak su torbasını benimde başlarda çok üşüyordu şimdi ısınmaya başladı seninde geçer, eşim sıcak su yapıyordu kovaya ona sokuyordum sonra çorap patik giyiyordum anca ısıtıyordu
Yok karnima degil ayaklarima koyuyorum. İcime tayt ustune polar pijama corap patik ve sicak su ayrica peteklerde acik olmasina ragmen usuyorum gecer insallah

Back
X