- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Unfortunate
-
Yani kilonun doğumu kolaylaştırması zorlaştırması diye bir şey yok mu ? Eşim bilmeden etmeden zayıfsın nasıl doğum yapacaksın dedi :SBence hamilelikte kilo almak boşuna hamallık etmek gibi
Sonuçta sizde bebeğiniz de sağlıklıymış maşallah
Zaten önemli olan bebeğ8n olması gereken kiloya ulaşması
İlk gebeliğimde 35 kilo aldım hala vermedim yapıştı üstüme
İkinci gebeliğimde 6 kilo aldım doğum yapar yapmaz verdim onları da ama ilk doğumun eserleri hala üzerinde
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah
Yani bana göre yok ben ilk gebeliğimde 95 kiloydum 12 saatte anca normal doğum yapabildimYani kilonun doğumu kolaylaştırması zorlaştırması diye bir şey yok mu ? Eşim bilmeden etmeden zayıfsın nasıl doğum yapacaksın dedi :S
Teşekkür ederimm demek ki zayıf olanlardan da rahat doğum yapanlar varmış :)Yani bana göre yok ben ilk gebeliğimde 95 kiloydum 12 saatte anca normal doğum yapabildim
İkinci gebeliğim ikizdi o mecbur sezeryan oldu
Hastanede bi kız bildiğin 40 kilodur o kadar minyon ve zayıftı bi göbek vardı 10 dk da yaptı normal doğum u
Bunlar kiloyla ilgili değildir bence içinizi rahat tutun.
Var tabi.kızın doğum anını gördüm bende doğumhanedeydim ve utandım kendimden:)Teşekkür ederimm demek ki zayıf olanlardan da rahat doğum yapanlar varmış :)
Ebemiz bundan sonra kilo alırsın dedi illa ki alırım herhalde ama işte 9-12 yi sağlamak için çaba göstermek gerekli mi bilemedim. Sağlığında ya da benim sağlığımda problem olacaksa tabi ki kilo almaya çalışırım da ortada sorun yok kiMerhaba
Hamilelikte normal kilo alimi 9-12 kilodur
Ben hemsireyimEbemiz bundan sonra kilo alırsın dedi illa ki alırım herhalde ama işte 9-12 yi sağlamak için çaba göstermek gerekli mi bilemedim. Sağlığında ya da benim sağlığımda problem olacaksa tabi ki kilo almaya çalışırım da ortada sorun yok ki
Çook teşekkür ederim gece gece biraz da olsa içim rahatladı. Tekrar doktoruma gidip bu konuyu ayrıntılı ayrıntılı konuşacağım.Var tabi.kızın doğum anını gördüm bende doğumhanedeydim ve utandım kendimden:)
Rabbim kolaylık versin inşallah
Zaten son aylarında da alırsın biraz.arkadaşın yazdığı normal kilo alımına denkgelmiş olurÇook teşekkür ederim gece gece biraz da olsa içim rahatladı. Tekrar doktoruma gidip bu konuyu ayrıntılı ayrıntılı konuşacağım.
Teşekkür ederimm dikkat ediyorum edeceğimm umarım problem çıkmaz :)Ben hemsireyim
Cabaya gerek yok normal dengeli beslenin hayatiniza devam edin zaten buna o yuzden gebelikte normal kilo alimi diyoruz
Ben zaten şimdiye kadar hamileyim 2 kişilik yemeliyim diye düşünmedim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım hep. Rejim de yapmadım az kilo almalıyım diye çabam olmadı. Kötü yorumlar bilgisizlikten kaynaklanmış demek ki :) Kulaklarımı tıkamaya devam edeyim bari de moralim bozulmasın.Zaten son aylarında da alırsın bira.arkadaşın yazdığı normal kilo alımına denkgelmiş olur
Ama bence kilo almak için bi çabaays gerek yok sağlıklı beslenmek senin ve bebeğin için en güzeli
En güzelini yaparsınız zaten bu günlerinin keyfini çıkarınBen zaten şimdiye kadar hamileyim 2 kişilik yemeliyim diye düşünmedim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım hep. Rejim de yapmadım az kilo almalıyım diye çabam olmadı. Kötü yorumlar bilgisizlikten kaynaklanmış demek ki :) Kulaklarımı tıkamaya devam edeyim bari de moralim bozulmasın.
Ben zaten şimdiye kadar hamileyim 2 kişilik yemeliyim diye düşünmedim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım hep. Rejim de yapmadım az kilo almalıyım diye çabam olmadı. Kötü yorumlar bilgisizlikten kaynaklanmış demek ki :) Kulaklarımı tıkamaya devam edeyim bari de moralim bozulmasın.
Ay benim gibi olan birisiii :) Çevremde 3 tane hamile var ve o kadar çok kilo aldılar kii sanırım eşim de onlarla kıyaslıyor beni. Şu ne kadar kilo almış bu nasıl olmuş gördün mü falan fistan işte... Kıyaslamalara karşıyım zaten de bugün de çok zayıfsın falan dedi ona canım sıkıldı. İyi bari aynen böyle devam o zaman. Doğru yoldayım :))2 kişilik yemeliyim diye bişey yok...daha fazla kaloriye ihtiyacınız var onu da gayet güzel karşılamışsınız yeter....üstelik dr unuz bebek sağlıklı diyorsa ötesini boşverin....ben de 27. haftamdayım 5 buçuk 6 kg arası aldım ve gereksiz almamaya çalışıyorum
Ben de açıkçası bebeğin tombiş olmasını beklemiyorum. Genetik diye bir şey var ve eşim de ben de zayıfız. Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten.O ne sacma sey. Kiloyla mi dogum yapiliyormus. Bende sizinle ayni durumdaydim, toplamda 9 kilo aldim. Kizim normalden biraz kucuk dogdu ama cok sukur saglikliydi.
Neyse ogün geldiginde catir catir dogurursun ve onlara kapak olur insallahBen de açıkçası bebeğin tombiş olmasını beklemiyorum. Genetik diye bir şey var ve eşim de ben de zayıfız. Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?