Hamilelikte baş ağrısı çekenler:(

mrb kızlar bende 14 haftalık hamileyim 2haftadır gün asırı bas agrılarım oluyor sabah kalkıyorum basım zonkluyo halizlik iştahsızlık o günüm zehir oluyo resmen bıktımm artık minoset içiyorum ama oda pek fayda saglamıyo napcam bilmiyorum mide bulantım kusmalarım olmadı ama bu yettiyani inş. 4. ayda gecermişbakalım görücez.. herkese rabbim şifa versin

bende 14.haftadayım gecen haftadan berı mıgrenım gerı dondu olucem sandım ole bır tutyor kı ıkı gun gecmıyor dr um banada mınoset verdi ama gunde en cok ıkı tane ıc dedı dayanabıldım kadar dayanıorum ama 9ay nasıl gecer bole bılemıoyrum ıns kurtuluruz cumleten agrıyla yasamak cok zor cok mafoldumben

slm arkadaslar 5 aylık olana kadar basım cok agrımıstı...5 ay bıtınce bas agrılarından kurtuldum sabredın kızlar ....sessız ortam cok onemlıa.s

Merhaba, 16 haftalık hamileyim. 12. haftadan itibaren bazen kısa süreli bazen biraz daha uzun süreli baş ağrılarım oluyordu. bu sabah uyandığımda önce sağ gözümün sağ tarafında görüntünün bulanıklaştığını farkettim. Tansiyonum düştü heralde diye düşündüm, biraz dinlendim. 15dk. sonra sağ elimin iki parmağı uyuşmaya başladı, sonra dilimin sağ yarısında aynı biçimde uyuşma başladı derken elimdeki uyuşma dirseğim ile bileğim arasına kadar ilerledi. bütün bunlar 10-15 dk. sürdü. Sonra 3-4 kez daha sağ elimin iki parmağındaki uyuşma tekrarladı. Sonrasında ise baş ağrım başladı(8 saattir devam ediyor) Soluğu acilde aldık, EKG kan testleri falan testler yapıldı. 4 saatin sonunda( biraz kararsız olduklarını düşünüyorum aslında) migren olabileceğimi düşündüklerini belirttiler. Ardından ebemi(burada doktor değil ebe ilgileniyor hamile kadınlarla) ziyaret ettim, aslında bunun hamilelikte normal olabileceğini anlattı. Hamileliğimden önce de baş ağrılarım olurdu ama migren olduğumu düşünmemiştim hiç, sinüzitten kaynaklandığını düşünüyordum.

Elinde uyuşma ve beraberinde baş ağrısı yaşayan var mı acaba? Umarım migren değilimdir ve bu baş ağrılarım artık geçer, çok halsiz hissediyorum artık kendimi :(

Merhaba, 16 haftalık hamileyim. 12. haftadan itibaren bazen kısa süreli bazen biraz daha uzun süreli baş ağrılarım oluyordu. bu sabah uyandığımda önce sağ gözümün sağ tarafında görüntünün bulanıklaştığını farkettim. Tansiyonum düştü heralde diye düşündüm, biraz dinlendim. 15dk. sonra sağ elimin iki parmağı uyuşmaya başladı, sonra dilimin sağ yarısında aynı biçimde uyuşma başladı derken elimdeki uyuşma dirseğim ile bileğim arasına kadar ilerledi. bütün bunlar 10-15 dk. sürdü. Sonra 3-4 kez daha sağ elimin iki parmağındaki uyuşma tekrarladı. Sonrasında ise baş ağrım başladı(8 saattir devam ediyor) Soluğu acilde aldık, EKG kan testleri falan testler yapıldı. 4 saatin sonunda( biraz kararsız olduklarını düşünüyorum aslında) migren olabileceğimi düşündüklerini belirttiler. Ardından ebemi(burada doktor değil ebe ilgileniyor hamile kadınlarla) ziyaret ettim, aslında bunun hamilelikte normal olabileceğini anlattı. Hamileliğimden önce de baş ağrılarım olurdu ama migren olduğumu düşünmemiştim hiç, sinüzitten kaynaklandığını düşünüyordum.

Elinde uyuşma ve beraberinde baş ağrısı yaşayan var mı acaba? Umarım migren değilimdir ve bu baş ağrılarım artık geçer, çok halsiz hissediyorum artık kendimi :(

merhaba bende 10 haftalık gebeyim , geçen salıdan beri 20 dk lık gözlerimde uzun süre güneşe baktıktan sonra biryere baktığımızda hissettiğimiz çakmalar ve bulanık görme hissi ve ardından da baş ağrısı oluyor bu ağrılar kimi zaman çok şiddetli kimi zamanda hafif oluyor. Göz doktoruna gittim ve göz migreni olabileceğini söyledi fakat kadın doğumcum pazartesi günü ms hastalığında da bu tip belirtiler olabileceğini söyledi hemen iyi bir nörologa gittim nörolog ms e benzemedeğini yüksek ihtimalle migren olduğunu fakat bu kadar sık olmasının normal olmadığını belirtti magnezyum b12 testleri istedi bu akşam testleri göstermeye gideceğim umarım migrendir ... Çünkü bu ağrıların sebeplerini bilmek istiyorum çok can sıkıcı bir durum ... Sende bu testleri yaptırıp mutlaka bir nörologa görün bence için rahat eder .

sık sık tansiyonunu ölç
hatta bence bi üniversite hastanesine gidip muayene ol
ben hiç güvenmem öyle ilaç verip gönderen doktora hem de 4 taneye kadar içebilirsin ne demek normal de bile içmem ki hamileyken içeyim ağrı kesici :(

benim de yıllardır migrenim var, geçen gün yine tuttu, zaten midem bulanıyor, migrenle de birleşince mahvoldum :( Son çare peçeteye kolonyayla karabiber döküp ağrıyan taraftaki şakağıma koydum ve o tarafa yattım. O biraz iyi geldi.

4 gündr diş ağrım tuttu cürük yok yemem içmemde sorun yok ama ağrı kasıyo butun vücüdumu dişciye gittim dişte sorun yok dedi akşam 3 te acildeydi minoset verdiler onu içmesem uyusuzluktan ölücek gibiydim bugünde kontrolum var

Back
X