Merhaba, 16 haftalık hamileyim. 12. haftadan itibaren bazen kısa süreli bazen biraz daha uzun süreli baş ağrılarım oluyordu. bu sabah uyandığımda önce sağ gözümün sağ tarafında görüntünün bulanıklaştığını farkettim. Tansiyonum düştü heralde diye düşündüm, biraz dinlendim. 15dk. sonra sağ elimin iki parmağı uyuşmaya başladı, sonra dilimin sağ yarısında aynı biçimde uyuşma başladı derken elimdeki uyuşma dirseğim ile bileğim arasına kadar ilerledi. bütün bunlar 10-15 dk. sürdü. Sonra 3-4 kez daha sağ elimin iki parmağındaki uyuşma tekrarladı. Sonrasında ise baş ağrım başladı(8 saattir devam ediyor) Soluğu acilde aldık, EKG kan testleri falan testler yapıldı. 4 saatin sonunda( biraz kararsız olduklarını düşünüyorum aslında) migren olabileceğimi düşündüklerini belirttiler. Ardından ebemi(burada doktor değil ebe ilgileniyor hamile kadınlarla) ziyaret ettim, aslında bunun hamilelikte normal olabileceğini anlattı. Hamileliğimden önce de baş ağrılarım olurdu ama migren olduğumu düşünmemiştim hiç, sinüzitten kaynaklandığını düşünüyordum.
Elinde uyuşma ve beraberinde baş ağrısı yaşayan var mı acaba? Umarım migren değilimdir ve bu baş ağrılarım artık geçer, çok halsiz hissediyorum artık kendimi