hamilelikte baş ağrısı

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
kızlarr 14 haftalık ikiz hamileyim geçen haftasonu şiddetli başağrım oldu ama inanılmaz şiddetliydi migrenim olduğu için migren ağrısı dedim doktorumu aradım parol aldım nane yağı falan derken 2 gün sürdü geçti bir hafta sonrasında tekrar başladı şiddeti fazla olmamakla birlikte 5 gündür devam ediyor parol alıyorum hafifliyor ama asla tamamen geçmiyor migren gibi değil sinüzit gibi değil ne olduğuna anlam veremedim ama dayanamıyorum günde 2 kez mutlaka parol almak zorunda kalıyorumm

Bende de o haftalarda baş ağrısı çok oldu.Birkaç hafta sürdü ve geçti.Tabii sende migren olması daha kötü hissettirir ağrıyı.Geçecektir merak etme.Bol su içmeye çalış.Havasız ortamda kalma.Açık havada yürüyüş yap.Geçene kadar çekilecek ne yapalım.Kurtulursun umarım en kısa zamanda. :/

teşekkür ederim umarım kısa sürede geçer ama dün artık çarpıntım falan başladığı için bi kaç gün daha geçmezse noroloji görecek dedi doktorumm tabi ilaç almak benim için en büyük problem bebeklerim için korkuyorum

Benimde sık sık başım ağrıyor,ağrı artıp gözlerime iniyor ilaç alabilirsin dedi doktor ama bebege zarar verir diye almıyorum,patates baglıyorum,çörek otu yagıyla masaj yapıp baglıyorum geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…