hamilelikte başağrısı

ekim4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
19
23
slm herkese 14. haftadayım ve zaman nasıl geçti anlamadım. çalışan bir hamileyim ve iş yerımde stres yaşıyorum sürekli. hastanede çalışıyorum sanki hamile olduğum için beni cezalandıran bir hastane yönetimim var. bu hafta rapor aldım ve yine sıkıntı yaşadım. lütfen dua edin kaldı 5 ay Allahın izni ile. bugün başım çok ağrıyor ilaç içemiyorum onun dışında ne yapabilirim... tşkler herkese:anneadayı::KK11:o_O

Genelde işyerleri hamıle kalanlara aynı problemı yasatıyorlar.
Özel sektor sartları ne yazık ki.
Ben hep bebegımı dusunuyorum boyle durumlarda,umrumda değil benı uzemezler ,daha onemlı bır sey yok dıyorum kendime.
Migrenım var benım de,ilk haftalarda her gun zonkluyordu basım

slm herkese 14. haftadayım ve zaman nasıl geçti anlamadım. çalışan bir hamileyim ve iş yerımde stres yaşıyorum sürekli. hastanede çalışıyorum sanki hamile olduğum için beni cezalandıran bir hastane yönetimim var. bu hafta rapor aldım ve yine sıkıntı yaşadım. lütfen dua edin kaldı 5 ay Allahın izni ile. bugün başım çok ağrıyor ilaç içemiyorum onun dışında ne yapabilirim... tşkler herkese:anneadayı::KK11:o_O
Canım çok kötü isen parol alabilirsin :KK66:

benimden geçenler çok kötü başım ağrıdı uykumun arasında ağrıya uyanıyodum resmen sabah kalktığımda geçti allahtan. ama ilaç ne içilir bilmiyordum.

X