hamilelikte batıl inanc

gul1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
98
71
38
38
Kızlar benim Kaynanam hamileyken belgesel izleme bebek orda ist e meden baktigin seye benzer diyo ilk cocugum biraz hareketli sinirli kaynanam buna bagliyor cok sinir oluyorum kizamiyorunda sindi inadina belgesel izliyorum sizde böyle batil inanclar varmi

Kızıma hamileyken kediye bakma gözleri onunkine benzer diyen abuk subuk insanlara inat kızımın gözleri gayet normal bizim gözlerimiz gibi ha birde yok çınara dokunma çocuk da izi olur demişler di et kesme falan hepsinde yapmışlığım var kızımda hiç leke meke yok . Hurafe.

Bende yok.bende bakmistim belgesel hemen mirketlrre bayilmistim ama mirket dogurmadim :)) bol bol karadut yedum annem.dikkat et falan dedi bir yerime değerde leke olurmuş bebekte.böyle şeyler var ama bende tutmadı :))

yaa bu tarz şeyler gerçekten çok komik :)) batıl inançlarım yok çok şükür.. bana hamileyken neler neler demişlerdi çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı... şırdan yeme dediler yedim maşallahı var oğlumun :) yok saç kestirilmez ömrü kısa olurlar mı dersin neler neler.. kafayı takmamak en iyisi.. bebişleri düşünelim başkasına he he diyip geçelim

Hamileyken saç kestirilmez bebegin ömründen kesersin..
Bide bu batıl inancmi bilmiyorum ama aşerdigin birseyi yemessen ve biryerini kasirsan bebegin orasinda aşerdigin şeyin dogum lekesi oluyormuş :)

Inanmak saçma geliyor ama bazılarını da istemesem de yapmadım. Mesela sac kesildikce uzarmis cunku oraya vitamin gidiyor ve sonucta bebegin ve senin vitamininden alıyor.. o yüzden saç kesmemek iyi. Ama pismemis et kimse görmeden yememek falan onlar batıl inanç ve inanmayinca tutmaz.

Batıl inancım yok dinlemem bile öyle konuşmaları bizdeki inançlar yabancılarda yok onların ki de bizde. Gerçek olsa bizdekiler onlarda onların da bizde tutardı bilmediğimiz için kaçınmıyoruz çünkü.hele şu saçını kestirme çocuğun ömründen gider olayı en ilginci.yüz yıllar önce bunu hangi teknoloji ile ispatlamışlar merak ediyorum. 100 anne üzerinde deney yaptık 50si saçını kesti diğerleri kesmedi hepsinin çocuklarının ne kadar yaşadığını takip ettik İsviçreli bilim adamları bile ispatlayamaz :)
Benim 2 tane köpeğim var sürekli gözlerinin içine bakıyorum TVde hayvan gördüğümde de izlerim hayvanları çok seviyorum bi de canımın çektiği herşeyi yemiyorum çünkü sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. bakalım benim çocuğum neye benziycek

Benim de gözlerim çekik ve yeşil annem sana hamileyken kedilere baktım kedi gözlü oldun der :) böyle olacaksa bakalım çünkü ben gözlerimi beğeniyorum :) ceylan lara baksak ceylan gözlü olur mu ki acaba

ayy ben neler neler duyuyorum herşeye inanmayın ama moral bozdukları çok normall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…