Hamilelikte bebeğin mesane büyüklüğü

Ben dr lara inanmadım düzelir dedim umut ettim tevekkül ettim ölümü bile göze aldım ama oğlum un günü yokmuş. O nedenle ihmal etmeyin tüm dr lara gidin. Benimki çok ileri derecedeydi. Daha iki aylıkken 14 mm di mesane çapı.
 
Çok üzüldüm Allah sabır versin
 
Ben şuan 3 ayı bitirdim bu dediğim işlemlerden sonra cvs yapıldıktan sonra yani 2 gün geçti ultrason da kendiliğinden mesanesi normale döndü dünyalar bizim oldu adeta şimdi cvs sonuçlarımızı bekliyoruz inşallah oda güzel çıkar. Çok şükür dualarımız kabul oldu Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor günlerdi.
 
Çok sevindim adınıza. Demekki sizinkinin yaşayacak günü varmış. Malesef rabbim bize nasip etmedi. Hamdolsun. Rabbim sizede bidaha yaşatmasın. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
 
Bende sizinle ayni durumu yasiyorum perinatoloji profesör u Cihat Şen hocaya giriyorum mesanede biriken idrari iğneyle boşalttı 2 haftada 1 takipteyiz ne olacagi brlli degil gelisimi normal suan 16 haftaligim 22. Haftada bobreklerin durumu belli olacak . Mesane 12. Haftada bosaltildi henuz tekrar buyume yapmadi bunun ameliyatlarida var en son çare onlar denenecek
 
merhabalar. biraz zaman geçmiş ama aynı durum suan bizde de var. 10 hafta ve 8.3 mm mesane buyukluğu. sizin son durumunuz nedir?
 
merhabalar. biraz zaman geçmiş ama aynı durum suan bizde de var. 10 hafta ve 8.3 mm mesane buyukluğu. sizin son durumunuz nedir?
 
merhabalar. biraz zaman geçmiş ama aynı durum suan bizde de var. 10 hafta ve 8.3 mm mesane buyukluğu. sizin son durumunuz nedir?

merhaba. Ben de tam olarak aynı durumdayım. Ayrı bir başlık da açtım ama gören olmadı henüz normale dönmesi için düşük bir ihtimal veriyorlar, doktorlar size dediler?
 
Merhaba benim bebegime 13 haftalikken bu tani kondu en son 14+3 de kontrole gittim mesane buyutu 17x9 mm cikti. 14 aralikta amniosentez yapilcak. Sizin bebeklerinizde durum ne oldu acaba ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…