nisanyagmurumm
canım paylaşımların çok güzel olmuş, gerçekten çok teşekkürler. Ben konuşuyorum bebeğimle ilk öğrendiğimden beri, babası da her sabah kalkınca elini koyup günaydın konuşması yapıyor ve öpüyor. Ben hissettiğine inanıyorum

Şu anda Kuran okumaya başlamadım ama namazlarımı düzenli kılmak için ekstra özen gösteriyorum, eskiden sabah namazına kalkarken zorlanırdım ama bu kararı kendi içimde verdiğimden beri sanki biri dürtmüş gibi ezanla uyanmaya başladım çok şükür

Onun dışında ablam hamileyken Kuran okurdu, bi arkadaşım da işteyken okuyamasa da boşta kaldıkça youtubedan açar dinlerdi, alışsın şimdiden derdi. Bir de her boş kaldığımda elimi olduğunu hissettiğim yere koyuyorum, varlığımı yanında olduğumu hissetsin istiyorum bana da iyi geliyor. Herkes erken olduğunu düşünse de ben daha rahat ediyorum böyle.
Luluuu94
yanında kitap veya Kuran olmadığını söylemişsin. İnternet üzerinden erişebilirsin canım, hele ki Kuran okumak istediğinde o kadar çok site var ki, internetten oku ya da en azından dinle sen de