hamilelikte bebek hareketleri

hayatsuyum83

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
39
20
18
42
Slm annişler ;) ben 31 haftalık hamileyim.. bebişimin hareketlerini günde en az 10 kez hissediyorum, orda sorun yok ama öyle sert tekmeleri, saatlerce kıpır kıpır bi durum yok.. yada beni gece uyutmicak, uykumdan uyandiracak kadar bi hareketi yok.. yani hep duyuyorum, bebeğim çok hareketli, kıpır kıpır diye.. merak ettim..sizin bebişleriniz nasıl ?

Hic cvp gelmemis ben yazim.
ben 34 haftalik hamileyim ve bnm bebegim cok hareketli Masallah. Bi vuruyor gece uykumdan uyartiyor beni ultrason a girmistim gecen hafta doktor bakiyor bi tekmeledi ayaklariyla ben bile gordum doktor cok gulmustu

ben 21 haftalık hamişim günde 5-6 kere hissediyorum hareketlerini :) kız bebek olmasına rağmen ve ilk gebeliğim olmasına rağmen çok erken hissettim hareketlerini 15. haftada :D Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :D

Hic bunu dert etme tatlim.. hareket ediyosa ve hissediyosan sorun yok. Her bebek ayni olmaz sonucta. Disardaki etkenlerde onemli. Mesela ben dun aksam sinemaya gittim resmen karnimi delip cikacakti icinden o kadar delirdi ki :)

Gece beni de cok nadir uyandiriyo tekmeleri. Benimki ama hareketli cok cikinca bakalim nasil olcak haha :) bi de yanlara vurdugunda canim o kadar yaniyo ki. Bazen de mesaneme vuruo o an ayiptir soylemesi altima kacirmamak icin zor tutuyorum :)

Bazen etraftaki sesten bazen yediklerinden degisebiliyo hareketleri yani. Onemli olan arada duzenli olarak hissetmek bence siddeti onemli degil..

Back
X