- 27 Mayıs 2016
- 76
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Nuride_Kal
-
Ben o ağrılardan acile bile.gittim ama.bin pişman oldum daha çok noralimi bozdular.
Çok doğal canım rahminde yabancı bi cisim var ve büyüyo ondan oluyo. Çok ağrın varsa ilişkiyi bi.süre ertele oda yapıyo. Bide yat bol bol su iç.kendini yorma sürekli ayakta.kalma.
1 aylık hamileyim,belimde ve karnımın alt bölgesinde hafif ağrılar var..yaşayanlar varmı ?
Evet canim bende yasadim hatta yumurtaligimda agri oluyordu boyle 9 aylik. Gibi yuruyordum .belimde ayni sekilde 2.ayimda gecti.doktora soyledim yerlesme agrilari demisti1 aylık hamileyim,belimde ve karnımın alt bölgesinde hafif ağrılar var..yaşayanlar varmı ?
Benimde yasaklamıştı bebeği görmeden kalp atışı duymadan yapma.dedi ben gördüm şükür şmdi problem yok ama biz korunuyorz şuan spermlerden dolayı ağrı yaşamıştım benİçim rahatladı ya,zaten doktor ilişkiyi yasakladı..sizde izin varmıydı ?
Gayet dogal birsey bu. Rahmin buyuyor. Benimde ilk hamileligimde cok asiri vardi. Elimi bile kasiklarima bastiriyordum.
İlk 3 ay ve son 3 ay iliskiye girmek genelde sıkıntı yaratır ondan olabilir ayrica bebek yerlesiyo ve buyuyo bu da sanci ve agri yapabilir
Evet canim bende yasadim hatta yumurtaligimda agri oluyordu boyle 9 aylik. Gibi yuruyordum .belimde ayni sekilde 2.ayimda gecti.doktora soyledim yerlesme agrilari demisti
Ay aman dikkatli olun :)) iyi bari kocişe söyliyimde rahatlasın birazBenimde yasaklamıştı bebeği görmeden kalp atışı duymadan yapma.dedi ben gördüm şükür şmdi problem yok ama biz korunuyorz şuan spermlerden dolayı ağrı yaşamıştım ben
Eğer herhangi bi kanaman yoksa sorun yokturEvet şimdilik yasak dedi doktor ,,evet umarım ağrının sebebi odur
Yasaklama yapmadi ama ben frenleme yapiyorum ilk 3 ayda tehlikeli olabilecegini biliyordum.İçim rahatladı ya,zaten doktor ilişkiyi yasakladı..sizde izin varmıydı ?
Benim de aklimageldi iliskiden sonra ertesi gun agri degil de tuhaf oluyor.ondan dolayı etkılendgınızı nasıl anladınızBenimde yasaklamıştı bebeği görmeden kalp atışı duymadan yapma.dedi ben gördüm şükür şmdi problem yok ama biz korunuyorz şuan spermlerden dolayı ağrı yaşamıştım ben
Canım daha hamile olduğumu bilmiyodm korunmasız ilişki oldu ve ben ağrıdan kıvrandm.o gece meğersem hamileymşm. Sonra korunmalı.oldu ağrı yaşamadım ondan sonra sprrmlerden.olduğunu anladmBenim de aklimageldi iliskiden sonra ertesi gun agri degil de tuhaf oluyor.ondan dolayı etkılendgınızı nasıl anladınız
Merhaba, ben 1.ayımdan itibaren 3.5 aya kadar çektim. Ağızdan ve vajinal progestan kullanmak zorunda kaldım. İlaç sizi tüm gün uyutsa da bebeğin iyi olduğunu hissetmek iyi geliyor.Merhaba ben yeni üyeyim 20 aylık evliyim son 2 aydır bebek istiyoruz
Bahsettiğiniz karın ve bel ağrıları hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren yasadınız öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?