Hamilelikte bel ve karın ağrısı ?

Nuride_Kal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
76
15
3
28
1 aylık hamileyim,belimde ve karnımın alt bölgesinde hafif ağrılar var..yaşayanlar varmı ?

Ben o ağrılardan acile bile.gittim ama.bin pişman oldum daha çok noralimi bozdular.
Çok doğal canım rahminde yabancı bi cisim var ve büyüyo ondan oluyo. Çok ağrın varsa ilişkiyi bi.süre ertele oda yapıyo. Bide yat bol bol su iç.kendini yorma sürekli ayakta.kalma.

İçim rahatladı ya,zaten doktor ilişkiyi yasakladı..sizde izin varmıydı ?

Gayet dogal birsey bu. Rahmin buyuyor. Benimde ilk hamileligimde cok asiri vardi. Elimi bile kasiklarima bastiriyordum.
1 aylık hamileyim,belimde ve karnımın alt bölgesinde hafif ağrılar var..yaşayanlar varmı ?

İlk 3 ay ve son 3 ay iliskiye girmek genelde sıkıntı yaratır ondan olabilir ayrica bebek yerlesiyo ve buyuyo bu da sanci ve agri yapabilir

Evet canim bende yasadim hatta yumurtaligimda agri oluyordu boyle 9 aylik. Gibi yuruyordum .belimde ayni sekilde 2.ayimda gecti.doktora soyledim yerlesme agrilari demisti

İçim rahatladı ya,zaten doktor ilişkiyi yasakladı..sizde izin varmıydı ?
Benimde yasaklamıştı bebeği görmeden kalp atışı duymadan yapma.dedi ben gördüm şükür şmdi problem yok ama biz korunuyorz şuan spermlerden dolayı ağrı yaşamıştım ben

Ahhh ahhh kuzum o Ağrıları şimdi mumla arıyorum. Bol bol dinlen yorma kendini ayaklarını yukarı dikip yatmak çok iyi geliyordu bana sende deneyebilirsin

Benimde yasaklamıştı bebeği görmeden kalp atışı duymadan yapma.dedi ben gördüm şükür şmdi problem yok ama biz korunuyorz şuan spermlerden dolayı ağrı yaşamıştım ben
Ay aman dikkatli olun :)) iyi bari kocişe söyliyimde rahatlasın biraz

Benim de aklimageldi iliskiden sonra ertesi gun agri degil de tuhaf oluyor.ondan dolayı etkılendgınızı nasıl anladınız

Benim de aklimageldi iliskiden sonra ertesi gun agri degil de tuhaf oluyor.ondan dolayı etkılendgınızı nasıl anladınız
Canım daha hamile olduğumu bilmiyodm korunmasız ilişki oldu ve ben ağrıdan kıvrandm.o gece meğersem hamileymşm. Sonra korunmalı.oldu ağrı yaşamadım ondan sonra sprrmlerden.olduğunu anladm

Merhaba ben yeni üyeyim 20 aylık evliyim son 2 aydır bebek istiyoruz
Bahsettiğiniz karın ve bel ağrıları hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren yasadınız öğrenebilir miyim?

Merhaba ben yeni üyeyim 20 aylık evliyim son 2 aydır bebek istiyoruz
Bahsettiğiniz karın ve bel ağrıları hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren yasadınız öğrenebilir miyim?
Merhaba, ben 1.ayımdan itibaren 3.5 aya kadar çektim. Ağızdan ve vajinal progestan kullanmak zorunda kaldım. İlaç sizi tüm gün uyutsa da bebeğin iyi olduğunu hissetmek iyi geliyor.

Regl sancısına benzer ağrılar oluyo bebek yerini genişletiyo çünkü, hatta bazen kanamanın da sebebi bebeğin yerini genişletmesinden kaynaklı. 3. ayda geçiyo regl sancı sebebini ben de bilmiyorum. Kasıklarda da batmalar oluyo ama bu çok çok şiddetliyse doktora görün düşük tehlikesi de olabilir, ben ilk bebeğimi düşürdüm kasık ağrısı aşırıydı. Bunların haricinde çok bol su iç ve iş yaparken dinlene dinlene yap canım.

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce felaket kasik agrim ve bel agrim olmuştu bütün gün yattım hamile olduğum aklıma bile gelmemişti hatta ağrıya dayanamayip agri kesici içmiş tim 3 4 gün sonrasında 4 haftalik hamile olduğumu ogrenmistim. Daha sonraki gunlerde kasik agrilarim devam etti 5.haftadan itibaren kesildi allaha şükür bişey olmadı ilk hamileligim olduğu için bilemiyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…