Hamilelikte belirti

saatici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
29
3
30
kızler merhaba hiçbir belirti yaşamıyorum 7. Haftama girdim sizce bulantı vb başlamadıysa artık başlamaz değil mi?

kızler merhaba hiçbir belirti yaşamıyorum 7. Haftama girdim sizce bulantı vb başlamadıysa artık başlamaz değil mi?
İnşlh başlamaz 7. Haftaya kadar ne güzel geçiyordu günler sonra bulantım başladı ve 10. Haftamda çok şükür sona erdi

Bende hiç olmadı olmak zorunda da değil :) eğer olmazsa bil ki şanslı gruptasın :)

ilk hamileligimde 6. hafta basladi... 7 ve 8 i de bulantisiz gecirirsen yuksek ihtimal olmaz canim bulantin

6.haftamda başlamıştı bulantım, 12.haftaya kadar kusma olmadan hafif şiddette geçti tam ne güzel bitecek derken; 12.haftada şiddetli bulantı ve kusmalar başladı, 15.haftada bulantı sürekliliği azaldı ancak midem boşken bulantı ve gün aşırı kusmalarım devam ediyor İnşallah sizde olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…