Hamilelikte beslenme sorunum ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
7 +4 haftalık hamileyim ilk başta her gün yogurt süt ceviz yemeye dikkat ediyordum ama 2 haftadır falan canım bişey yemek istemiyor. Zorla biraz yeyim diyorum bulanacak gibi oluyorum gitmiyor bogazımdan canım bişey istemiyor yemek agır geliyo mideme kusma olmuyo şükür ama iştahım yok. Beslenemez mi bebek şuan ? iştahım açılır mı sonradan daha sağlıklı beslenmeliyim vitaminli diyorum ama canım istemiyor hiç

Hem aç gibiyim hem tok gibi hem bişeyler yemek istiyorum hem boğazımdan geçmiyor ne saçma bişey yaşıyorum anlamadım 🤢

Hem aç gibiyim hem tok gibi hem bişeyler yemek istiyorum hem boğazımdan geçmiyor ne saçma bişey yaşıyorum anlamadım 🤢
Doktorunuza bu konuda danışsanız daha iyi olur, kulaktan dolma bilgiler pek sağlıklı olmayabilir. Gerekli vitamin takviyesi vs önerebilir.

Benimde öyleydi duraklama dönemi oldu 6. 8. Haftalarda 🥲 Yemek çok yiyemedim ama süt içtim yoğurt yedim meyveye abandım

Bulantın bir iki haftaya geçer yüksek ihtimalle. Sonrada ağzın boş durmıycak zaten 😂 bide doktoruna danışırsan dr prilam var bulantı hapı. Belki iyi gelir yemeye başlarsın

Back
X