hamilelikte beslenme

Bilmiyorum belki yeterli görmüştür. Bir daha gittiginde danis istersen doktoruna. Ben düşük yaptim 7. Haftada. Cok arastirmistim olmadan once olduktan sonra da :) kismet degilmis

Gittigimde omegayi sordum gerek yok dedi. Ne kadar az ilac o kadar iyi digal beslenmene dikkat etti. Mide ilacini bile 20den sonra verdi bana

Merhaba ben de 8. haftamın içindeyim, son 1 haftadır doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum, midem bulanıyor, öğürüyorum, demir ilacı ve folik asidi bile içemiyorum. Bunları nasıl aşacağım hiç bilmiyorum :işsiz:

Gecicek bu surec merak etme. Yemesende bebis alir. Takviyeleri bulantin olmadigi zaman. Mesela sabahsa bulanti aksam ic. Yada tam tersi. Bende hic beslenemedim 3 ay. 6 kilo vermistim ama bebek senden beslendigi icin bebegi etkilemez merak etme

Gecicek bu surec merak etme. Yemesende bebis alir. Takviyeleri bulantin olmadigi zaman. Mesela sabahsa bulanti aksam ic. Yada tam tersi. Bende hic beslenemedim 3 ay. 6 kilo vermistim ama bebek senden beslendigi icin bebegi etkilemez merak etme

Teşekkür ederim umarım biran önce geçer, gün boyu sürekli bulantım oluyor, çalıştığım için de iş yerinde midem bulanmasın diye ilaç içmiyorum. Bakalım akşamları içmeyi deneyeceğim artık :)

Teşekkür ederim umarım biran önce geçer, gün boyu sürekli bulantım oluyor, çalıştığım için de iş yerinde midem bulanmasın diye ilaç içmiyorum. Bakalım akşamları içmeyi deneyeceğim artık :)

Gecer insallah kokusu olmayan seyler yemeye calis. Ben mutfagin kapisindan bile gecemedim 3ay cok agirdi benimki. Bide sabah degil aksam herseyi cikarirdim dehset kotuydu. Gunduz yemeye korkar olmustum. Ama folik cok onemli onu mutlaka icmeye calis normalde tek basina bulanti yapmaz. Ama demir ilaclarinda bulanti yapan var biraz ara ver demire sadece folik al. Zaten 12.haftada folik birakip demir ve diger takviye ilaclara basliyosun. Suan folik demirden daha onemli emin ol. Ama bebek icin endiselenme ben beslenemiyorum ona zarari okur gibisinden. Sen istersen bir lokma yeme yine de bebek ilk 3 ay senden beslendigi icin depolarini tuketir ama ac kalmaz korkun olmasin

Back
X