Hamilelikte beslenme

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
48
32
Merhaba arkadaşlarım...3aylık hamileyim... çok iştahim olmuyor aşırı acıkmıyorum yemek az yiyorum az demeyelim yani 3defasabah günüz akşam.. normal yemekler yiyorum... bişey olmaz dimi??

Bazı sitelerde bakttım çoçuk özürlü olurmuş neymiş korkdum böyle hamileligi olan varmı?
İnşallah yavrumu sağsalim alırım kucağıma (

bu durumlar hamileden hamileye yani bünyeden bünyeye göre değişen durumlar. o nedenle sağlıklı beslenmeye çalışmalısınız bence. ama bu çok az ya da çok yemek anlamına gelmiyor tabi

Internete bakarsak ooo hepimizi öldürür gömer valla herkes kendini bilir ne kadar neyi yiyebiliyorsa yer ben ilk cocugumda devamli cikariyordum sadece meyve ve sutle beslendim cok sukur akli fikri yerinde yavrumun takilmayin boyle seylere

Merak etme bir iki ay sonra iştahın açılacak.
Eğer iştahın yoksa kendini zorlanın bir anlamı yok. Zaten vücudun hamile olduğunun farkında ve ona göre ayarlıyor kendini.

Benim de 5. Haftadan 15. Haftaya kadar çok fena bulantım vardı. Gün içinde birkaç zeytin, bir salatalık, bir muz ve eğer içebikirsem bir kase tanesiz yoğurtlu çorba içiyordum. Hala bulantım var ama eskisi gibi değil çok şükür. Benim iştahım da çok değil. Eskisi gibi yemek yiyemiyorum. İnşallah her şey güzel ilerler. Sağlıkla doğarlar.

Bende hiç bulantı olmadı 23haftaya geçtim ilk aydan beri olmadı ama iştahm hala az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…