Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

benım tek tuk cıkıyor zaten esasında dlagımdır :)
bu elde avusturarak ısıtılan bant bende yeterlı oluyor
hayatım boyunca hıc jılet kullanmadım 13 yasımdan berı hep sir agdaydı
1 kere lazerle sarı tuylerı bulusturdum bıttı
sanslıyım o konuda

karnım nıye buyumedı benım ya :KK43:
normal bı ınsanda gaz varmıs kadar
kendımı hamiş gıbı hıssedemıyorum
unutuyorum bazen kosarak yuruyorum
ne zaman buyur karın ?
Hiç endişe etme o karın birden bire öyle bir büyüyecek ki yerine sığamıyacaksın tadını cıkar.ben miniciğim karnımda minicikti şimdi koca bir karınla nefea dahi alamıyorum gece gündüz aglıyorum yatamıyorum kalkamıyorum.yani ben 38 kiloyla hamile kalan ben bu haldeysem

[QUOTE="darkmore, post: 42552227, member: 53612iyiligini versin :KK45:ben 12 yildir toplamda 6 tane agdaci degistirdim valla artik utanma falan kalmadi gostere gostere alistim :KK53: sen de alisirsin kuzum[/QUOTE]
Canım ya bende kuaföre gitcem bu hafta gidiyim diyorum.doğuma 28 gün kaldı ama daha erken olcak hatta sanki gecede gündüzde olacak gibi.nezaöan gitsem agdaya kaç güne çıkar.aniden bebek gelirse.bebek olmasaa 2. Kez mi gitsem bilemiyırum kaç güne çıkar

ben yaklaşık 1.5 yıldır ağdaya gidiyorum kuaföre hamileyken de gidiyorum çünkü çok rahat karnım büyüdükçe zaten göremiyorsun zorlamanın mantığı yok bir zararı da yok ağdanın doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum inşallah

Valla benimde en büyük derdim bu en bende agdaya gidyrdum hamileliğin bi kaç ayından sonra hijyen olmayr diye korktum agdayı bıraktım şimdi koca bir göbeğim var.asla kendim alamam ve her an bebek gelir diye korkuyorum kuaföre gidecem normalde 10dakka valla dert ettiğine değmiyor mis gibi girmenle çılman bir ama iyi yere gitcen ama şu son aylarda benimde en büyük derdim agda of ne zormuş doğumumu düşünüyüm agdayımı

Bir seferlik bile evde almayı başarsam, sanırım 2. seferde kuaförde canım daha az acır herhalde dimi ama :)) Cesaret arıyorum kızlar...

bence evde alamazsın canım kendin, insan kendini daha zor alıyor ve baya uzun sürüyor, en iyisi kuaföre gitmek ve dayanmak :(

Bugün ya bismillah diye evde bir girişeyim bakalım... Belki güvenim gelir kendime de yapabilirim. Alışmam lazım artık gerçekten... En sonnnnn gittiğim ağdacı kadın sen nasıl çocuk doğuracaksın demişti. O zaman hamile bile değildim. Oyy oyyy...
Aynı ben ya:) sakın evde kensin yapma ben denedim imkansız.bin pişman oldum.yapısır kalır cıkaramassın o göbekke mümkün değil.sık dişini karart gözünü kuaföre gir ce çık ben öyle yapcam.çıkınca insan ndn bukadar taktım diyor

Aminn cümlemizin bebişini annelerine kavuştursun rabbim...
En son kuaföre gittiğimde ağdacı kadınla konuşurken şunu duydum. Arkanı dön canım makatını alıcam. Hönk oldum, iyice ters tepti bende. Oy bennn nerelere gidemmmm :) Hem utangaçlık hem de bu tüyler... Yüzüme bir teneke bir kağıt torba mı geçirsem acaba :)))

canım cok utanıosan ve bagırırım dıosan bi kız kardesın kuzenın yada cok yakın arkadasın varsa cagır evde yapsın .tabi agdaya eli yatkın olması lazım bu kişinin :)

[QUOTE="darkmore, post: 42552227, member: 53612iyiligini versin :KK45:ben 12 yildir toplamda 6 tane agdaci degistirdim valla artik utanma falan kalmadi gostere gostere alistim :KK53: sen de alisirsin kuzum
Canım ya bende kuaföre gitcem bu hafta gidiyim diyorum.doğuma 28 gün kaldı ama daha erken olcak hatta sanki gecede gündüzde olacak gibi.nezaöan gitsem agdaya kaç güne çıkar.aniden bebek gelirse.bebek olmasaa 2. Kez mi gitsem bilemiyırum kaç güne çıkar[/QUOTE]
Canim benim ayda bir gitmem gerekiyor mesela baya bir killiyim da :) bence sen hemen git sonra bebis gelmediyse 15-20 gun sonra tekrar bir rotus icin gidersin ikinciye daha garanti olur

Kızlar acıdan kaşım gözüm seyriyor :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Sadece üst kısımları alabildim, oda 2cm 3cm kareler şeklinde inanılmaz can yakıyor... Jiletin yağdığı kökler yüzünden resmen tüm gücümle çekiyorum başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Sürekli ağda yapanlar abartıyor demesin... İnanın kökleri o kadar güçlenmiş ki.. Kuaföre gitsem hüngür hüngür ağlardım herhalde abartısız iki saatte aldım. Acıyor diye üfleye püfleye kuafördeki bayan hayatta uğraşmaz bu kadar nazımla :( Alt kısımları ne yazık ki gene jiletle aldım inşallah bir sonraki seferde gene deneyeceğim. Ama karnıma bastırmaktan yukarı çekmeye çalışmaktan acaip bitkin düştüm :(

Önümüzdeki sefer ne olursa olsun gideceğim kuaföre artık inceldiği yerden kopsun... :-):-)
Doğum sancısının acısının yanında vız gelir herhalde. Kadın en azından hızlı hızlı yaptığından uyuşur birazda çekinirim ah uh diyene kadar bitirip gönderir beni diye umut ediyorum.

Annelik zor zanaat vesselam :(
Dipnot: EVİNİZDE DENEMEYİN TVLERDEKİ GİBİ ALT YAZI GEÇİYORUM ÇOK ACIYOR :KK8::KK8:

:-) kızzz direk kuaföre gitseydin kendin nie uğraşıyorsun :-) üstleri almışsın ne güzel altlara karışmasaydın keskemmm...zamanında lazere gittiğim için çok sıkıntı çekmiyorum bendede çıkıyor ama ince onları eldivenle 2 dk da alıyorum :-)

Merak ettim de, ben yurtdisina geldim evlendikten sonra ve burada kuaför pahali diye hic gitmiyorum sormadim bile. Kaca yapiyorlar bikini agdasini. Cok özendim anlatamam. Ben yaklasik 10 yildir agdami kendim yaparim ve galiba kil köklerim bu sayede zayifladi ve hatta galiba seyreklesti. Ben hamileyken jiletle aldim ama cogalmadi zaten az oldugu icin aynayla aliyordum onu bile. Devasal bir karnim vardi düsünün ben göbegimden gözükmüyordum =D
Ve tavsiyem yapamadiysaniz dogumdan sonra agdaya dönün. Ilkler acitir ama sonra alisiyor insan. Hele ki kuaför sansiniz var ise..
Türkiye de olsam her ay gider yaptirirdim ugrasmazdim. Ahh ah degerini bilin. Agda candir. Tertemiz yapiyor ve agdadan sonra kil kökü bile gözükmüyor bebek poposu gibi. Aciya dayanikli olun kzlar. Aci bizim isimiz, kadin olmak zor :KK70:

ya bende hep kendim yapiodum arada bi gittiim kuaforum oluodu evlenmeden once ama evlenip sehir degistirince hep kendim yapmaya devam ettim simdi gobeimde cikmaya basladi yoruluorm ve yapamiorm. bacaklari falan hallediorum epilasyon aletiylede bikini bolgemi artik yapamiorm zaten epilasyon aletiyle almayada korkuorm artik bebek sesten rahatsiz olur falan die. ilk baslarda agdayla alabiliodum artik gobusten onu da yapamiorm kuaforde bilmiorm burda o kadar uzun zamandir disarda agda yaptirmadim ki fiyatlari ne oldu onu da bilmiorm kisacase napcem bilmiorm. yaptirma zamanimda geldi of ve de pof yani...

Canım ya bende kuaföre gitcem bu hafta gidiyim diyorum.doğuma 28 gün kaldı ama daha erken olcak hatta sanki gecede gündüzde olacak gibi.nezaöan gitsem agdaya kaç güne çıkar.aniden bebek gelirse.bebek olmasaa 2. Kez mi gitsem bilemiyırum kaç güne çıkar
Canim benim ayda bir gitmem gerekiyor mesela baya bir killiyim da :) bence sen hemen git sonra bebis gelmediyse 15-20 gun sonra tekrar bir rotus icin gidersin ikinciye daha garanti olur[/QUOTE]
Evet ben hemenn gidiyim en iyisi 20 sinde komtrolüm var belki sezeryana alcak doğmassa tekrar giderim doğuma kadar.saol canım.bende takıntılıyım azıcık bile olsa rahatsız olurum.aldırdıgım gün olsun istiyorum doğum:) günü belli olursa inş sıkıntı olmaz

Canim benim ayda bir gitmem gerekiyor mesela baya bir killiyim da :) bence sen hemen git sonra bebis gelmediyse 15-20 gun sonra tekrar bir rotus icin gidersin ikinciye daha garanti olur
Evet ben hemenn gidiyim en iyisi 20 sinde komtrolüm var belki sezeryana alcak doğmassa tekrar giderim doğuma kadar.saol canım.bende takıntılıyım azıcık bile olsa rahatsız olurum.aldırdıgım gün olsun istiyorum doğum:) günü belli olursa inş sıkıntı olmaz[/QUOTE]
;) tuy az olursa sorun olmaz tatlim bunun sonrasi da var bir sure agda yapamayiz dogumdan sonra ona gore tedbirli olmakta fayda var canim
Hayirli dogumlar insallah hepimize

Merak ettim de, ben yurtdisina geldim evlendikten sonra ve burada kuaför pahali diye hic gitmiyorum sormadim bile. Kaca yapiyorlar bikini agdasini. Cok özendim anlatamam. Ben yaklasik 10 yildir agdami kendim yaparim ve galiba kil köklerim bu sayede zayifladi ve hatta galiba seyreklesti. Ben hamileyken jiletle aldim ama cogalmadi zaten az oldugu icin aynayla aliyordum onu bile. Devasal bir karnim vardi düsünün ben göbegimden gözükmüyordum =D
Ve tavsiyem yapamadiysaniz dogumdan sonra agdaya dönün. Ilkler acitir ama sonra alisiyor insan. Hele ki kuaför sansiniz var ise..
Türkiye de olsam her ay gider yaptirirdim ugrasmazdim. Ahh ah degerini bilin. Agda candir. Tertemiz yapiyor ve agdadan sonra kil kökü bile gözükmüyor bebek poposu gibi. Aciya dayanikli olun kzlar. Aci bizim isimiz, kadin olmak zor :KK70:
Sen gene de bir fiyat sor canim birkac yerden mutlaka kesene uygun yer vardir
Ben bursada yasiyorum burda bile cesit cesit fiyat var semtine gore degisiyor 105liraya da sordum 30 lirayada sordum komple agdayi

Kızlar acıdan kaşım gözüm seyriyor :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Sadece üst kısımları alabildim, oda 2cm 3cm kareler şeklinde inanılmaz can yakıyor... Jiletin yağdığı kökler yüzünden resmen tüm gücümle çekiyorum başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Sürekli ağda yapanlar abartıyor demesin... İnanın kökleri o kadar güçlenmiş ki.. Kuaföre gitsem hüngür hüngür ağlardım herhalde abartısız iki saatte aldım. Acıyor diye üfleye püfleye kuafördeki bayan hayatta uğraşmaz bu kadar nazımla :KK43: Alt kısımları ne yazık ki gene jiletle aldım inşallah bir sonraki seferde gene deneyeceğim. Ama karnıma bastırmaktan yukarı çekmeye çalışmaktan acaip bitkin düştüm :KK43:

Önümüzdeki sefer ne olursa olsun gideceğim kuaföre artık inceldiği yerden kopsun... :-):-)
Doğum sancısının acısının yanında vız gelir herhalde. Kadın en azından hızlı hızlı yaptığından uyuşur birazda çekinirim ah uh diyene kadar bitirip gönderir beni diye umut ediyorum.

Annelik zor zanaat vesselam :KK43:
Dipnot: EVİNİZDE DENEMEYİN TVLERDEKİ GİBİ ALT YAZI GEÇİYORUM ÇOK ACIYOR :KK8::KK8:
Kendine resmen eziyet yaptın ya.inan bende sen gibiyim agdadanda aklım cıkıyor hele bu durumda son ayım ama 5 sakkada bitiyor.bende ilk gittiğmde kuaförü yıkcam demştim.bende bi kaç aydır jilet yaptım ve bu hafta kuaföre gitcem, yazcam sana cok acırsa gitme diycem, ama biliyorum korktugum gibi olmayacak hele evde yapmak gibi.

Sen gene de bir fiyat sor canim birkac yerden mutlaka kesene uygun yer vardir
Ben bursada yasiyorum burda bile cesit cesit fiyat var semtine gore degisiyor 105liraya da sordum 30 lirayada sordum komple agdayi

sormam gerek ama ucuzu bile pahali oluyor kaldigim yerde ama bir arastirmak gerek. Bir de Türklere kendi dilimde birseyler söylerim de henüz bu dile o kadar hakim degilim suratsiz da oluyorlar insan cekiniyor gitmeye

1 kez bile jlet sürmedim ben :) sadece 2 kez tüy dökücü krem kullanmıştım o da ortaokuldaydım. sonra hep kendim yaptım. Çok merak ediyorum hamilelik ilerleyince nolacam :) yapabileceğimi tahmin ediyorum. görmeme gerek bile yok yani, elim alışık. zorlanırsamda eşime yaptırırım ben :) bazı görüş felsefelerimden dolayı (kişi burda kendini açık lanse etmez, değilse yönetim banlıyor dini paylaşım yapanları :KK75: ) başka birine bayan bile olsa ASLA aldırmam. merakla bekliyciiim göbeeemin çıktığı günleri :KK70:

Back
X