• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bitkisel saç boyası ?

Boya konusunda tereddüt yaşıyorsanız, saç rimelleri var. Saçınızı yıkayana kadar beyazlarınızı kapatıyor.
Boya gibi uzun süreli ve rahat bir çözüm değil ama belki değerlendirebilirsiniz.

Merhaba !
24 haftalık hamileyim. Bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde saçımı boyamadım da kestirmedim de. Ama şu an boyasam mı tereddütteyim. Yaşım genç olmasına rağmen saçlarımda çok beyaz var. Siz olsanız ne yapardınız?
ben saç maskarasi aldim o zaman..Simdi loreal sprey var beyaz kapatici harika bir icat bence :)
boyamayin sakın..

sprey sıktigın an kuruyor yok gibi resmen..onler dikkat ceker zaten..yikasan bile gecmiyor ben şasirmistim ne iyi diye hatta mutlaka dene ben hamile degilim ama acil durumlarda kullaniyorum..Fark edilmiyor bile..

Evet ama geçici bir durum. Boyanın bebeğe verebileceği zarar konusunda tereddütleriniz varsa alternatif bir yol olarak düşünülebilir bence.
Doğumdan sonra turizminize dönersiniz.

Hamile kalmadan önce dibim baya gelmişti boya almıştım boyayacaktım hamile olduğumu öğrendim boyamadım. Şuan dibim 4 parmak var ve bembeyaz. İlk hamileliğimde aklımın ucuna bile gelmedi hatta emzirirken bile boyamadım sütümden geçer diye. Ama şu an ne bilim aynaya bakınca gözüme hiç hoş gözükmüyor saçlarım.
Bebeğimi düşünüyorum tabi ki ama saçını boyatan insanlar bebeğini düşünmüyor mu?
Ben dibim gelince boyayı aldım boyayacağım hafta hamile olduğumu öğrendim. Varsın çıksın bi kaç ay daha çirkin gezerim en fazla.

Başkası hakkında konuşamam haddim değil hele bi başkasının anneciğine laf söyleyemem. Benim için rahat etmiyor, doğumdan sonra da süt ile geçmeyecek bişey arastiracagim hatta sonuçta bağımız kopmayacak bebekle. Herkesin kendi tercihi.

Merhaba !
24 haftalık hamileyim. Bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde saçımı boyamadım da kestirmedim de. Ama şu an boyasam mı tereddütteyim. Yaşım genç olmasına rağmen saçlarımda çok beyaz var. Siz olsanız ne yapardınız?
4. ayımdayım ilk hamileliğimde boyatmamıştım ama bu kadar çoğalmamıştı beyazlarım. Genetik bir durum 20'li yaşlardan beri beyazlarım var :( Şuan canımı sıkıyor mesela bu durum, ben de doktoruma danışacağım. Natu**gin gibi bazı markalar var doğal olduğunu iddia eden belki onlar sorun olmayacaktır. Her halükarda doktorum ne derse o.

4. ayımdayım ilk hamileliğimde boyatmamıştım ama bu kadar çoğalmamıştı beyazlarım. Genetik bir durum 20'li yaşlardan beri beyazlarım var :KK43: Şuan canımı sıkıyor mesela bu durum, ben de doktoruma danışacağım. Natu**gin gibi bazı markalar var doğal olduğunu iddia eden belki onlar sorun olmayacaktır. Her halükarda doktorum ne derse o.

Doktorlar bilimsel ispatlanmış bir zararı yok diyorlar bitkisel olanların. Ama işte anne yüreği bu Zamana kadar sabretmişim biraz daha sabredeyim diyorum şu anda :)

Doktorlar bilimsel ispatlanmış bir zararı yok diyorlar bitkisel olanların. Ama işte anne yüreği bu Zamana kadar sabretmişim biraz daha sabredeyim diyorum şu anda :)
Bende bir de şöyle bir düşünce var, ilk bebeğimde yapmadığım şeyleri (örneğin mide bulantısı ilacı almamış olmam) bu hamileliğimde de yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor :( Haksızlık yapmış olurum gibi geliyor...

Ben de çok kararsızım ya, İlk 3ayın bitmesine az kaldı, tabiki ilk 3Ay düşünmüyorum ama saçlarım kızıldı boya tutmamasindan da endişeliyim en azından saç derime değmeden bitkisel bir boyayla diplerle aynı renk olsa güzel olacak bi kuaföre soracağım bakalım

Back
X