ben pek anlamadım sanırım konuyu böbrek büyümesi nedenile takılan telmi bu? böbrekte neden ağrı oluyodu ve katateri böbreğemi takıyolar kafam karıştı benim dediğim şey değilmi canım bu :26: allah şifa versin buarada hepinize
36 hafta 4 günlük hamileyim canım, 24 haftalıkken bebğim böbreğime yaslandğından dolayı böbreğimde şişme oldu ve böbrekte idrar birikti. o da çok fena ağrı yaptı duramadım. bunun için katater taktırmayı söyledi doktorlar. o sürede baya bi doktor aradık. hamdolsun kaliteli bi doktorla tanıştık çorumda oturuyorum ben bu arada. o zaman taktırdık katater denilen teli böbreğime. artık hamdolsun pek ağrım olmuyo bol bol su içmem gerekiyo enfeksiyon olmaması için. ben kasım 16da taktırmıştım üç ay sonra yeniliycez demişti doktor şubat 14te tekrar operasyona girdim ama aksilik oldu doğumdan sonra çıkartabilceğim dedi doktor. çünkü ben de doktor da hamileyken bebeğe zarar vereceği için anestezi yapmak istemiyo. doğumdan sonra anestezi ile katater çıkartılacak inşallah. sadece taş olma riski var onun için de bol bol su içmem gerekiyo inşallah taş olmaz sağlıkla sıhhatle bebişi kucağımıza alırız kataterden de hayırlısıyla kurtulurz canım.
Durumum bundan ibaret, sana çok teşekkür ederim canım yardımcı olmak istediğin için. hayırdır senin ne sıkınttın var böbrekte?