hamilelikte boğaz ağrısı :(

kızlar merhaba, sabah uyandım boğazım çok fenaydı. ağrı var ve arada öksürük geliyor bir tuhaf yapabileceğim bir şey var mı acaba yardımcı olur musunuz?

boğaz spreyi kullanabılırsınız bi zararı olmaz eczaneden alıp

bende mümkün olduğunca araştırmıyorum kafa karıştırıyor çünkü. inşallah canım çok teşekkür ederim, cumartesi kontrolüm var zaten
Ben de arastirmamak icin tutuyorum artik kendimi eskiler cok mu bilincliymis de bizleri saglikli dogurmus diye düşünüp gecistiriyorum merakimi :) insallah o vakte gecer rahatsizligin. cinsiyeti belli miydin bebisin?

Ben de arastirmamak icin tutuyorum artik kendimi eskiler cok mu bilincliymis de bizleri saglikli dogurmus diye düşünüp gecistiriyorum merakimi :) insallah o vakte gecer rahatsizligin. cinsiyeti belli miydin bebisin?
aynen öyle, analarımız herşeyi yemişler, içmişler. yok, cumartesi belli olacak inşallah, gösterirse tabi :)

aynen öyle, analarımız herşeyi yemişler, içmişler. yok, cumartesi belli olacak inşallah, gösterirse tabi :)
Iste teknolojinin avantajlari ve dezavantajlarini ayni anda yasiyoruz. Ay insallah gosterir canim. Benimki de inatla bacaklarını kapatiyor ben de birazdan kontrole gidicem p.tesi de ayrintili var artik gostermeme gibi bir luksu olmayacak minik kecinin

ayy sen daha öğrenemedin mi? inşallah seninki de bugün gösterir

ayy sen daha öğrenemedin mi? inşallah seninki de bugün gösterir
Insallah gosterir canim yani doktor buyuk ihtimalle kiz diyor benim icine de kiz doguyor ama tam göstermeden emin olamıyorum. Gidip alisveris yapmak istiyorum hevesim var ama cinsiyet kesin olmadigi icin elim gitmiyor.

Insallah gosterir canim yani doktor buyuk ihtimalle kiz diyor benim icine de kiz doguyor ama tam göstermeden emin olamıyorum. Gidip alisveris yapmak istiyorum hevesim var ama cinsiyet kesin olmadigi icin elim gitmiyor.
hayırlı bebişler olsun inşallahh

hayırlı bebişler olsun inşallahh
Amin canim cok sagol Allah hepimize hayirli saglikli sansli bebekler versin insallah.
Simdi doktordan geldim 15 dk ugrasti ama yine gostermedi inatci minigim yani aslinda cinsiyet hic onemli degil sonucta her halükarda evimizin nesesi hayatimizin anlami olacak ama merak iste..

vayy inatçıya bak :) aynen öyle önemli değilse bile insan yine de merak ediyor. sağlıklı olsunlar inşallah

Gunaydin kizlarr

Bogazlarim cok aciyor yutkunamiyorum ctesi de buyuk ihtimal sezeryana girecegim neyle en hizli toparlarim ne icsem yarar

Benimde boğazım ağrıyor şu an ağız kurulugu peşine bogaz ağrısı eklendi basında tuttu. Ne yapicam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…