Hamilelikte boyum uzadı

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
96
44
İzmir
Arkadaşlar şuan hamile değilim ama bu konuyu nereye yazacağıma karar veremedim en uygun burası diye düşündüm.
1 buçuk yaşında kızım var.Senelerce mezurayla boyumu ölçtüğümde hep 1.63 çıkardı.Hamileliğimin 5. ayında düz ayakkabıyla 1.68 geldi.Bir de dün ölçtümki çıplak ayakla 167.5 inanamıyorum.:lepi:Boyumun uzamasına çok sevindim ancak çokta şaşırıyorum.Böyle bir durum başınıza geldiyse sebebini merak ediyorum.
Tüm anne adaylarına kucak dolusu sevgiler

yaşın gençse mümkün neden şaşırdın ki?ergenlik 23 yaşına kadar devam eder.

Bayanlarda ergenlik 23 yaşına kadar devam etmez, hele 23 yaşına kadar boy atma hiç olmaz.

Enteresan, belki 5. ayınızda daha dik durmaya başlamış ve alışmış olabilirsiniz.

canim arkadasa katiliyorum. belki beliniz egri duruyordunuz farketmiyordunuz. hamilelikte ister istemez dik durdugunuz icin omurganiz duzelmis olabilir.

ikincisi de eger terzi mezurasi ile olcuyorsaniz,onlar senelerce kullanildigi icin esneme vs gosterebiliyor. yani onceki olcumleriniz ve yeni olcumunu yaptiginizin ayni mezura olmasi lazim.

ama ne sekilde olursa olsun boyun uzamasi guzel. 5 cm uzamis:)

canim arkadasa katiliyorum. belki beliniz egri duruyordunuz farketmiyordunuz. hamilelikte ister istemez dik durdugunuz icin omurganiz duzelmis olabilir.

ikincisi de eger terzi mezurasi ile olcuyorsaniz,onlar senelerce kullanildigi icin esneme vs gosterebiliyor. yani onceki olcumleriniz ve yeni olcumunu yaptiginizin ayni mezura olmasi lazim.

ama ne sekilde olursa olsun boyun uzamasi guzel. 5 cm uzamis:)

Darısı başıma yarabbimmm :)
Forumda senin gibi boyu uzayanlar var onları da araştır normal herhalde uzamak, hadi inşallah.
Hatta birinin ananesi söylermiş eskiden hamile olunca boy uzar diye.
Allah'ım sadece 5 cm istiyorum yeter bana 5 cm :)

benim boyum kısa 1,60 ölçmedim hiç hamileiğimcede eşim uzun boylu ama şimdi nedense hep yukarı doğru baktığım insanlar banada daha düzmüş gibi geliyo benimdemi boyum uzadı ne yoksa minyon tipli biriydim genişledikçe insanları ufak görmeye başladım herhalde ama inşş böyle bişi varsa mükemmel olur yani

benim boyum kısa 1,60 ölçmedim hiç hamileiğimcede eşim uzun boylu ama şimdi nedense hep yukarı doğru baktığım insanlar banada daha düzmüş gibi geliyo benimdemi boyum uzadı ne yoksa minyon tipli biriydim genişledikçe insanları ufak görmeye başladım herhalde ama inşş böyle bişi varsa mükemmel olur yani

ölçtün mü, kaç çıktı?

süpermişşş bende geçen diyetisyene gittim düzenli gidiyorum 12 haftalık hamileyim boyumu ölçtü 164 dedi ama ben 162yim yanlış ölçtü heralde dedim:)

yaşın gençse mümkün neden şaşırdın ki?ergenlik 23 yaşına kadar devam eder.

yaşım 28 ve ben 27 de uzadım :)

söylediğiniz şeyler bilimsel açıdan mümkün değil...açın okuyun kızlarda o yaşa kadar boy uzamaz....erkeklerde 21-22 yaşına kadar uzuyor boy ama kızlarda ilk adetle birlikte yavaşlayıp duruyor...23-27 yaş imkansız:) hele ergenliğin 23 e kadar devam ettiğini söylemek tamamen yanlış....

Son düzenleme:
ben 22 haftalık hamileyim boyumu ölçmedim ama etrafımdakiler boyumun uzadığını söyluyorlar. bunu bende yaşadım yanı hatta diger insanlarla boy ölçüştüm eskiye nazaran daha uzun duruyorum 27 yaşındayım bende :))) bence boyle birşey var

ben 22 haftalık hamileyim boyumu ölçmedim ama etrafımdakiler boyumun uzadığını söyluyorlar. bunu bende yaşadım yanı hatta diger insanlarla boy ölçüştüm eskiye nazaran daha uzun duruyorum 27 yaşındayım bende :))) bence boyle birşey var

hamilelikle ilgili durum farklı...o zaman belki değişik şeyler olabilir vücutta,o konuda bilgim yok bilmediğim şey için de yorum yapamam...ben ergenliğin 23 yaşına kadar devam ettiği ya da normal şartlarda kızların boyunun 25-27 ye kadar uzadığına karşı çıkıyorum

bende şuan 30. haftanın içindeyim bir kaç ay önce boyumu ölçmüştüm ve 2 cm uzamışım , uzadığımı söylediğimde duruşun değişmiştir yorumu yapan arkadaşlarım oldu ama boy ölçme esnasında herkes mecburen dik durur zaten ki normalde de düzgün ve dik duruşum vardır. duruşla ilgisi yok ama nedeni nedir bilmiyorum ve merak ediyorum =)

Back
X