Kizlar 7.haftama girdim ama bulanti ve kusma sikayetlerim var.doktor metpamit verdi ama icmek de istemiyorum sonucta ilac bi etkisi olur diye cekiniyorum,aranizda kullanan varmi?birde midem cok yaniyor, kayniyor ne yapacagimi sasiriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar.
Bende bu ilacı kullanıyordum,şu sıralar içmiyorum bulantılar azaldı baya,bana günde bir tane içmek yetti,tam geçirmesede faydasını gördüm,kaynama içinde soda ve yeşil elma iyi gelebilir
bayanlar herkesin hamileligi farklidir ... herkes kusacak diye bisey yok ... ayrica konu sahibi ne yaparsam yapayim ben bu kusma isini bitiremedim ... dort aya yakin bu bulantiyi cektim ... ilacta kullanmak istemedim ... icmedim de...sen yinede tuzlu kraker falan yiyebilirsin ... bir parca ekmek cacik falanda deneyebilirsin ... merak etme bi sure sonrada oyle ustahli olursun ki bu seferde mutfaktan cikamazsin ...
bulantılarımdan ben de bıktım.. çok darlandım yaa artık özgürce yemek yemek istiyorum.. geçenlerde bir parça çikolata yedim 1 saat kadar sonra bir kustum boğazım acayip tahriş oldu ve üzerine mikrop kaptım muhtemelen şimdide sinüzite felan çevirdi umarım bu iş antibiyotiğe kalmaz..
Bende bu ilacı kullanıyordum,şu sıralar içmiyorum bulantılar azaldı baya,bana günde bir tane içmek yetti,tam geçirmesede faydasını gördüm,kaynama içinde soda ve yeşil elma iyi gelebilir
canım ben de aynı durumdayım birgün çok başım döndü serum taktırdım doktor dedi ki eğer bulantılar yemeni içmeni engelliyorsa mutlaka serum taktır yoksa bebeğine kan akışı azalabilir. unutma biyolojik olarak her zaman anneye öncelik verilir..
KiZlar ben 14 haftalik gebeyim bulantilarim var hala oguruorum tutmasam hqreket edince oluo yatinca uyuyunca yok ne zaman gececek halsizlik yorgunluk bulantim bi aralar azaldi gibiydi simdi oguruorym uc gundur
bayanlar herkesin hamileligi farklidir ... herkes kusacak diye bisey yok ... ayrica konu sahibi ne yaparsam yapayim ben bu kusma isini bitiremedim ... dort aya yakin bu bulantiyi cektim ... ilacta kullanmak istemedim ... icmedim de...sen yinede tuzlu kraker falan yiyebilirsin ... bir parca ekmek cacik falanda deneyebilirsin ... merak etme bi sure sonrada oyle ustahli olursun ki bu seferde mutfaktan cikamazsin ...
Allah saglikli dogumlar versin cnm bnmde bioglum var ikinciye hamileyim bulantilarla ugrasiorz bkalm bnm gecen hafta giittigimde icerde kucuk bi kanama olmus dedi yat dinlen isyapma dedi yarn gidecem bakalm bebism ne durumda bnde sezeryanla oldum cnm sende in s sagglikli bi sekilde dogum yaparsn ins cnm
Kizlar 7.haftama girdim ama bulanti ve kusma sikayetlerim var.doktor metpamit verdi ama icmek de istemiyorum sonucta ilac bi etkisi olur diye cekiniyorum,aranizda kullanan varmi?birde midem cok yaniyor, kayniyor ne yapacagimi sasiriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar.