Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bulantılarım çok oluyor kolonyayla idare ettim bugün ama sonra kafama çok takıldı alkol içerdiği için bebişe bi zararı varmıdır acaba çok takıldı kafama bilgisi olan var mı?
bence de çok fazla kullanmasan iyi olur ama kolanyayı koklamakla alkol kana geçmez diye düşünüyorum çocuğa geçen şeyler de kan yoluyla geçtiği için bebişine birşey olmamıştır :)
canim bende hamilelikte bulantiyla cok mucadele ettim ve en son baktimki turk kahvesnin kokusu beni rahatlatiyo ve midem bulantimi aliyo uzun sureli degil tabi ve herkezde ise yarar mi bilmem.turk kahvesini alip cam bi kavanoza koyuyodum midem bulannca kavanozu bi salliyodum sonra kokluyodum bana iyi geliyodu istersen sende dene.
Ahhh mide bulantisi ahhhh! 3 aydir hersey bitti benim icin.
Artik kusmalara alistim yeterki canliligim geri gelsin.
Kolonya cok kullanmasan iyi edersin.
Hangi donemdesin bilmiyorum ama benim ilk donemimde
limon yagi/limoncekirdegi yagi koklamak iyi geliyordu.
Kolonya iyi geliyorsa sana yaglari kullan.
Daha masumdur diye dusunuyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Azusena ne zaman gecti bulantilarin?!
Ahhh mide bulantisi ahhhh! 3 aydir hersey bitti benim icin.
Artik kusmalara alistim yeterki canliligim geri gelsin.
Kolonya cok kullanmasan iyi edersin.
Hangi donemdesin bilmiyorum ama benim ilk donemimde
limon yagi/limoncekirdegi yagi koklamak iyi geliyordu.
Kolonya iyi geliyorsa sana yaglari kullan.
Daha masumdur diye dusunuyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Azusena ne zaman gecti bulantilarin?!
canim ben aslinda ilok baslarda cok bulanmadim ama bnmki bi tuafdi 4.ayda filn basladi gunde 1 kac cok fena oluyodun.bir ara gecdi snra tekrar basladi taki douma kadar ama cok rahatsz etmiyoduyama hic et kofte tavuk yiyemedim.kahve ise yaradi bn ins herkezde yaarar.